VIDEO Cum îl descrie mama Geta pe fiul ei, Iancu Sterp și ce spune despre copilăria tânărului. „Câteodată mi-a părut și rău de el.”

VIDEO Cum îl descrie mama Geta pe fiul ei, Iancu Sterp și ce spune despre copilăria tânărului. „Câteodată mi-a părut și rău de el.”
VIDEO Cum îl descrie mama Geta pe fiul ei, Iancu Sterp și ce spune despre copilăria tânărului. „Câteodată mi-a părut și rău de el.”

Mama Geta a ținut să spună câteva cuvinte despre fiul ei, Iancu Sterp, dar și cum îl caracterizează aceasta pe tânăr.

A fost motiv de fericire pentru Iancu Sterp și întreaga familie, deoarece tânărul a ales să pășească în fața ofițerului de stare civilă, alături de partenera lui de viață, Denisa. În cadrul unui interviu pentru Online Story by Cornelia Ionescu, mama Geta a făcut câteva destăinuiri cu privire la fiul ei și a ținut să spună câteva cuvinte despre mezinul familiei. 

„Poate în gândul lui cine știe ce-o fi gândit, dar atât de mult m-a ajutat băiatul acesta pe mine.

Și de când era mic, de pe la 8 ani, 10 ani, a mers cu atâtea vaci pe câmp, cu muștele, țânțarii pe acolo. Atâta a stat cu ele pe câmp. Când a plecat, abia avea 18 ani, în Turcia, dar până acolo, atât de mult m-a ajutat copilul acesta pe mine. A fost stâlpul casei. Fiind băiat, atâta a muncit, de cumva câteodată mi-a părut și rău de el.
Un băiat foarte bun și sufletist, băiatul care nu înjură și nu jignește. Acesta este un lucru mare la un bărbat.”,
a spus mama Geta.

Ce spune mama Geta despre fiul ei cel mic, Iancu, dar și despre partenera lui de viață, Denisa

Citește și: Motivul pentru care Daniela Iliescu și Culiță Sterp nu au ajuns la cununia civilă a lui Iancu. Tânărul a spus adevărul. „Nu am insistat să o pun într-o situație proastă.”

Mama Geta
Mama Geta[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: VIDEO Nunta lui Iancu Sterp și a Denisei Coțolan în imagini. Cei doi s-au bucurat de familie în cea mai frumoasă zi din viața lor

Mama Geta a mărturisit că el a fost stâlpul casei până acum și încă de mic a ajutat-o de fiecare dată la toate treburile gospodăriei.

Nu a înjurat niciodată și nu s-a comportat urât cu nimeni, iar aceasta este de părere că Denisa este o norocoasă datorită faptului că îl are în viața ei. 

„E foarte norocoasă. (Nr. Denisa). E un băiat care îți dă orice, și inima din el. Majoritatea bărbaților înjură, trăsnesc câte o vorbă aiurea. Pe băiatul acesta niciodată nu l-am auzit, trebuia să-l aud în 26 de ani.

Nu că e băiatul meu, dar acesta este adevărul. E băiatul acela care decât să se ducă să facă ceva rău sau să umble aiurea, mai degrabă a făcut sport. E un deal aici în sat, alerga până în vârful dealului. Îi spuneam: „Măi, Iancule, ai luat-o razna, unde alergi?” Nu, mama, că trebuie să mă mențin în formă.”, a mai spus mama celor 4 frați.

Citește și: Unde au plecat Culiță Sterp și Daniela Iliescu, în plin scandal cu familia artistului. Ce au făcut imediat după cununia civilă a lui Iancu- kanald.ro

Citește și: Mesajul cutremurător al lui David înainte să se arunce de la etaj, după ce s-a despărțit de iubită- stirilekanald.ro

Iancu Sterp și Denisa Coțolan
Iancu Sterp și Denisa Coțolan[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Vacanță cu peripeții pentru Culiță Sterp și soția lui! Ce s-a întâmplat cu cei doi? "V-am zis că avem o problemă, acum vă las pe voi să ghiciți!”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Cum comentează Raluca Pastramă imaginile indecente pe care le-a dezvăluit Pepe: "Și-a arătat adevărata lui față și adevăratul lui scop și interes"

Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern

Kiprianos a mărturisit că aștepta o fată ca Elena în „Casa iubirii”: „Îmi plac blondele”. Tânărul pare nerăbdător să o cunoască: „Ne-am potrivi?”

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies