VIDEO Cum scapi in mod natural de parul nedorit - fara epilare sau ceara

VIDEO Cum scapi in mod natural de parul nedorit - fara epilare sau ceara
VIDEO Cum scapi in mod natural de parul nedorit - fara epilare sau ceara

Indeparatrea parului de pe corp poate fi un procedeu obositor, dureros sau plictisitor pentru fiecare femeie de pe pamant si mai ales in cazul in care efectele nu sunt tocmai cele pe care le-ati fi asteptat.

Cu toate acestea, exista o metoda veche de a elimina parul de pe corp, intr-un mod complet lipsit de durere. Aceasta tehnica este una foarte utila. Da, ai citit corect! Fara epilare, fara durerea epilarii cu ceara, deoarece aceasta metoda uimitoare va ajuta sa eliminati parul de pe picioare, brate si axile. Vizionati videoclipul de mai jos si aflati cum trebuie sa eliminati parul care este in plus.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies