VIDEO De la cine a moștenit Mioara Velicu talentul său: „Ceea ce mi-a fost mai drag am făcut și fac la ora actuală! Asta mă menține și mai ales aplauzele publicului!”

VIDEO De la cine a moștenit Mioara Velicu talentul său: „Ceea ce mi-a fost mai drag am făcut și fac la ora actuală! Asta mă menține și mai ales aplauzele publicului!”
VIDEO De la cine a moștenit Mioara Velicu talentul său: „Ceea ce mi-a fost mai drag am făcut și fac la ora actuală! Asta mă menține și mai ales aplauzele publicului!”

Interpreta de muzică populară se hrănește cu aplauzele publicului.

Mioara Velicu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară. În vârstă de 79 de ani, artista are mai 6 decenii de activitate, pe parcursul cărora a dovedit o mare dragoste pentru folclor, prin activitatea desfășurată.

Astfel, interpreta de muzică populară a reușit să câștige inima publicului, atât datorită talentului său muzical incontestabil, cât și prin felul său de a fi, mereu energică și cu zâmbetul pe buze, chiar și la aproape 80 de ani.

Invitată în cadrul Știrilor Kanal D, Mioara Velicu a vorbit despre modalitatea prin care a reușit să se mențină energică și plină de viață.

Mioara Velicu se hrănește cu aplauzele publicului

Citește și: Mioara Velicu le răspunde tuturor celor care o critică pentru că ea continuă să cânte la vârsta de 79 de ani! „Cu ce sunt eu de vină dacă pot să cânt?”

Mioara Velicu vorbește despre pasiunea pentru muzică
Mioara Velicu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Mioara Velicu, amintiri memorabile din locul natal. Artista retrăiește și azi perioada copilăriei din sat. „Tot timpul plec la țară, de primăvara până toamna.”

Artista a dezvăluit că pentru ea aplauzele și susținerea publicului sunt extrem de importante și asta o face să continue activitatea pe scenă.

Așa cred că m-am născut și am căutat mereu să întrețin această stare a mea, pentru că am trecut și prin greutăți, dar viața merge înainte. Cred că ceea ce mi-a fost mai drag am făcut și fac la ora actuală. Asta mă menține și mai ales aplauzele publicului, care m-a făcut ceea ce sunt.”, a spus Mioara Velicu.

Mioara Velicu, 6 decenii de activitate artistică

Mioara Velicu vorbește despre pasiunea pentru muzică
Mioara Velicu[Sursa foto: Facebook]

Interpreta de muzică populară a moștenit talentul muzical de la mama sa, pe care l-a dezvoltat de-a lungul celor 6 decenii de activitate artistică.  

Am moștenit-o pe mama mea, pentru că și ea era o foarte bună cântăreață. Mi-a plăcut ceea ce fac. Am fost angajată de la vârsta de 19 ani și am știut să fiu serioasă, să aduc cântece frumoase, să am prezență scenică, mai ales că sunt și dansatoare.

În momentul în care ești în scenă și stai doar așa, nu cred că transmiți nimic. Dacă ai un pic de joc de scenă și vezi publicul că te aplaudă, nu poți să stai altfel.”, a mai spus Mioara Velicu.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

VIDEO Tavi Clonda vorbește despre începutul relației sale cu Gabriela Cristea! Cum a cucerit-o pe vedetă? „Din punctul meu de vedere, femeile aleg. Nu mi-a plăcut să fiu refuzat.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care Cristina Neagu se retrage din handbal, după 25 de ani de carieră: ”Am avut momente grele”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies