VIDEO! Deniz Cakir, ai stil! Iata cum a incercat, discret, frumoasa actrita sa evite o gafa monumentala!

VIDEO! Deniz Cakir, ai stil! Iata cum a incercat, discret, frumoasa actrita sa evite o gafa monumentala!
VIDEO! Deniz Cakir, ai stil! Iata cum a incercat, discret, frumoasa actrita sa evite o gafa monumentala!

Deniz Cakir este, la acest moment, cea mai “vanata” actrita de presa din Turcia, datorita noii productii in care joaca, “In bataia inimii”, serial ce poate fi urmarit de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D!

Aflata la un eveniment monden, bliturile paparazilor au surprins-o pe frumoasa actrita pe covorul rosu intr-o tinuta care lasa la vedere bustul generos. Fiind o prezenta discreta in presa tabloida, Deniz Cakir si-a acoperit imediat partea de sus a tinutei, insa bustul generos al frumoasei brunete nu a scapat de camerele fotoreporterilor de la eveniment.

Deniz Cakir interpreteaza rolul principal feminin Meryem Çakırbeyli, din productia “In bataia inimii”, (titlul original “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”), difuzat la Kanal D, de luni pana vineri, d ela ora 20:00.

Actrita mai este cunoscuta publicului din Romania datorita rolurilor Ferhunde Tekin din “Poveste de familie”, Iffet, din serialul omonim si cel al Sultanei Sah, din “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Petrecere de poveste pentru vedetele Kanal D, la lansarea grilei de toamna! Cel mai asteptat eveniment al toamnei, prilej extraordinar de distractie si voie buna!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies