VIDEO EXCLUSIV | Iulia Albu - WOW sau BAU-BAU: Cum sa porti corect o Doctor Bag!

VIDEO EXCLUSIV | Iulia Albu - WOW sau BAU-BAU: Cum sa porti corect o Doctor Bag!
VIDEO EXCLUSIV | Iulia Albu - WOW sau BAU-BAU: Cum sa porti corect o Doctor Bag!

Iulia Albu continua si in aceasta saptamana rubrica saptamanala de pe Kfetele.ro, de data aceasta avand ca tema gentile de tip "Doctor".

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa ne purtam corect bratarile, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum sa porti corect un Doctor Bag.

 

"Astazi vom vorbi despre Doctor Bag. Stii, este acea poseta cu mai multe dimensiuni si cu o anumita prindere. Este important sa stim sa purtam aceste genti pentru a le integra cu succes in tinutele noastre", isi incepe Iulia rubrica.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Atac plin de ironie al Iuliei Albu la adresa lui Brigitte Sfat!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies