Video Exclusiv! Ramona Badescu a dezvaluit cum se mentine sexy la 48 de ani!

Video Exclusiv! Ramona Badescu a dezvaluit cum se mentine sexy la 48 de ani!
Video Exclusiv! Ramona Badescu a dezvaluit cum se mentine sexy la 48 de ani!

Ramona Badescu are o silueta de invidiat la cei 48 de ani ai sai. Vedeta face insa multe sacrificii ca sa arate asa!

 

Ramona Badescu recunoaste ca este o gurmanda si ii este greu sa se abtina de la mancare. Bruneta are insa o dieta personalizata, facuta de un specialist, pe care incearca sa o respecte. Pe langa asta, Ramona face zilnic miscare.
“N-am fost niciodata o femeie dreapta, sunt o femeie cu forme, mediteraneeana. Silueta mi-o tin prin sacrificii mari pentru ca sunt o pofticioasa, o gurmanda.
Ador mancarea, imi place sa mananc. Dulcele imi place mult. Iubesc lucrurile dulci, iubesc dulceata si aceea a vietii, si aceea a mancarii. Mancarea este foarte importanta. Noi suntem ceea ce mancam. Inafara de procentul foarte mare de apa din organism, suntem ceea ce mancam. Deci sunt atenta la ce mananc. Am o dieta facuta de catre medicul meu din Roma, am exercitiile fizice zilnice pe care trebuie sa le fac, cele din programul meu facut de specialist.
Sunt sacrificii pe care trebuie sa le faci, altfel n-ai cum. Si cu trecerea vremii, organismul are alte arderi, alt metabolism. Cand suntem mai mici suntem mai dezordinati, mancam orice si oricand”, ne-a declarat Ramona Badescu.
##VIDEO53036##

Ramona Badescu recunoaste ca este o gurmanda si ii este greu sa se abtina de la mancare. Bruneta are insa o dieta personalizata, facuta de un specialist, pe care incearca sa o respecte.

Pe langa asta, Ramona face zilnic miscare.

Secretul tenului perfect al Adelinei Pestritu! Uite ce ritual de infrumusetare are in fiecare zi!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro


Spala-ti tenul cu ulei de cocos si bicarbonat de sodiu de trei ori pe saptamana! Uite ce ti se intampla intr-o luna!

“N-am

fost niciodata o femeie dreapta, sunt o femeie cu forme, mediteraneeana. Silueta mi-o tin prin sacrificii mari pentru ca sunt o pofticioasa, o gurmanda. Ador mancarea, imi place sa mananc. Dulcele imi place mult. Iubesc lucrurile dulci, iubesc dulceata si aceea a vietii, si aceea a mancarii. Mancarea este foarte importanta. Noi suntem ceea ce mancam. Inafara de procentul foarte mare de apa din organism, suntem ceea ce mancam. Deci sunt atenta la ce mananc.
Am o dieta facuta de catre medicul meu din Roma, am exercitiile fizice zilnice pe care trebuie sa le fac, cele din programul meu facut de specialist. Sunt sacrificii pe care trebuie sa le faci, altfel n-ai cum. Si cu trecerea vremii, organismul are alte arderi, alt metabolism. Cand suntem mai mici suntem mai dezordinati, mancam orice si oricand”
, ne-a declarat Ramona Badescu. 

##VIDEO53036##

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies