Video Exclusiv! Rodica Popescu Bitanescu ar vrea sa-si faca injectii cu botox si acid hialuronic, dar se teme sa nu se umfle: “Nu vreau bot de urangutan, de cimpanzeu” – Vezi cum reuseste actrita sa aiba un ten ferm la 77 de ani

Video Exclusiv! Rodica Popescu Bitanescu ar vrea sa-si faca injectii cu botox si acid hialuronic, dar se teme sa nu se umfle: “Nu vreau bot de urangutan, de cimpanzeu” – Vezi cum reuseste actrita sa aiba un ten ferm la 77 de ani
Video Exclusiv! Rodica Popescu Bitanescu ar vrea sa-si faca injectii cu botox si acid hialuronic, dar se teme sa nu se umfle: “Nu vreau bot de urangutan, de cimpanzeu” – Vezi cum reuseste actrita sa aiba un ten ferm la 77 de ani

Rodica Popescu Bitanescu este foarte activa, chiar daca are 77 de ani. Actrita joaca in continuare in piese de teatru, participa la evenimente mondene, actiuni si la emisiuni tv de parca ar fi in floarea varstei. Mai mult, varsta nu si-a pus amprenta pe chipul ei.

 

Rodica Popescu Bitanescu are un ten aproape perfect, la cei 77 de ani ai sai. Actrita are doar cateva dare pe chip, insa le iubeste si nu vrea sa scape de ele. Culmea, pentru varsta ei, Rodica are un ten mai curat decat unele doamne de 50-60 de ani. Actrita ne-a dezvaluit care e secretul ei si de ce nu vrea sa apeleze la esteticieni.
“Tenul mi-l intretin cu o crema romaneasca.
Eu nu am fost niciodata la cosmeticiene sa-mi faca masaj pentru ca pielea mea e foarte subtire, foarte fina si ma irit foarte repede. Defectul e ca ma patez foarte repede… ma inrosesc la soare, vantul ma umfla la fata, am alergie, sunt foarte sensibila si evit sa ma duc sa fac masaj, tratamente. Si ma ingrijesc normal, adica ma demachiez, ma spal pe fata cu sapun si dupa aceea cu crema grasa pentru ca tenul meu e foarte uscat.
Mi-as face injectii cu botox, cu acid hialuronic… dar am observat ca fetele care-si fac botox se umfla foarte rau. De exemplu, daca iti faci botox pentru riduri, am vazut ca isi fac o fata foarte lata, daca isi fac pentru bot… le ies botul… parca sunt urangutane sau chimpanzee. Adica… exagerat, domnule! Ti-l umfli putin daca e, dar nu in halul ala, sa fie ceva anormal… ma rog, daca ea se simte bine asa… e treaba ei.
Eu nu m-as simti bine sa am un bot in halul ala, nu mi-ar sta bine mie. Si mi-as mai face, dar mi-e frica sa nu ma umflu, sa nu-mi fac o fata lata, mai mult lata decat lunga”, ne-a declarant Rodica Popescu Bitanescu.
Actrita ne-a vorbit si despre cat de greu face fata programului incarcat. “Fac fata foarte greu programul incarcat. La mine, cel putin, e o munca in salturi.
Odata ai 3-4 zile incontinuu si odata nu ai absolut nimic… ai 3 zile in care n-ai nimic… si ai 6 in care se ingramadesc toate. Asa se intampla. Si atunci… trebuie sa te pregatesti psihic, ca si cand ai vrea sa te lasi de tigara sau de cafea… si spui “domnule, din ziua X nu mai fumez sau nu mai beau cafea”. Asa zic si eu “din ziua X am un program cainesc, trebuie sa fiu de dimineata pana seara pe drumuri, sa joc spectacole, sa repet si asa mai departe”.
Asadar, eu ma pregatesc psihic pentru asta, pentru munca in asalt. Sunt pregatita… ca ma asteapta niste deplasari prin tara cu spectacolele mele, pentru ca e Martisorul, si doamnele vor sa vada spectacole cu femei si despre femei”, a conchis actrita.

Rodica Popescu Bitanescu are un ten aproape perfect, la cei 77 de ani ai sai. Actrita are doar cateva dare pe chip, insa le iubeste si nu vrea sa scape de ele.

Culmea, pentru varsta ei, Rodica are un ten mai curat decat unele doamne de 50-60 de ani. Actrita ne-a dezvaluit care e secretul ei si de ce nu vrea sa apeleze la esteticieni.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro



“Tenul mi-l intretin cu o crema romaneasca. Eu nu am fost niciodata la cosmeticiene sa-mi faca masaj pentru ca pielea mea e foarte subtire, foarte fina si ma irit foarte repede.
Defectul e ca ma patez foarte repede… ma inrosesc la soare, vantul ma umfla la fata, am alergie, sunt foarte sensibila si evit sa ma duc sa fac masaj, tratamente. Si ma ingrijesc normal, adica ma demachiez, ma spal pe fata cu sapun si dupa aceea cu crema grasa pentru ca tenul meu e foarte uscat.


Mi-as face injectii cu botox, cu acid hialuronic… dar am observat ca fetele care-si fac botox se umfla foarte rau. De exemplu, daca iti faci botox pentru riduri, am vazut ca isi fac o fata foarte lata, daca isi fac pentru bot… le ies botul… parca sunt urangutane sau chimpanzee. Adica… exagerat, domnule! Ti-l umfli putin daca e, dar nu in halul ala, sa fie ceva anormal… ma rog, daca ea se simte bine asa… e treaba ei. Eu nu m-as simti bine sa am un bot in halul ala, nu mi-ar sta bine mie. Si mi-as mai face, dar mi-e frica sa nu ma umflu, sa nu-mi fac o fata lata, mai mult lata decat lunga”, ne-a declarant Rodica Popescu Bitanescu.



Actrita ne-a vorbit si despre cat de greu face fata programului incarcat. “Fac fata foarte greu programul incarcat. La mine, cel putin, e o munca in salturi. Odata ai 3-4 zile incontinuu si odata nu ai absolut nimic… ai 3 zile in care n-ai nimic… si ai 6 in care se ingramadesc toate. Asa se intampla. Si atunci… trebuie sa te pregatesti psihic, ca si cand ai vrea sa te lasi de tigara sau de cafea… si spui “domnule, din ziua X nu mai fumez sau nu mai beau cafea”. Asa zic si eu “din ziua X am un program cainesc, trebuie sa fiu de dimineata pana seara pe drumuri, sa joc spectacole, sa repet si asa mai departe”. Asadar, eu ma pregatesc psihic pentru asta, pentru munca in asalt. Sunt pregatita… ca ma asteapta niste deplasari prin tara cu spectacolele mele, pentru ca e Martisorul, si doamnele vor sa vada spectacole cu femei si despre femei”, a conchis actrita.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

##VIDEO44527##



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies