VIDEO Exercitii pentru ridicarea sanilor! Incearca si tu

VIDEO Exercitii pentru ridicarea sanilor! Incearca si tu
VIDEO Exercitii pentru ridicarea sanilor! Incearca si tu

Cu siguranta marimea si forma sanilor sunt cele mai mari frustrari ale unei femei. Traim intr-o societate in care se pune pret pe aspectul fizic tot mai mult.

Cauzele principale ale lipsei de fermitate a bustului, motivele principale pentru care sanii se lasa sunt scaderea brusca in greutate, sarcinile, fumatul si varsta.

Incearca sa slabesti intr-un mod sanatos, care sa permita pastrarea elasticitatii pielii si revenirea sanilor la volumul initial. Evita dietele drastice. Chiar daca nu exista exercitii fizice special pentru ridicarea sanilor, poti sa iti lucrezi musculatura spatelui superior, care este responsabila de postura.

Insa poti arata bine chiar daca nu ai bust ferm si generos, trebuie doar sa te accepti, sa te apreciezi mai mult si sa inveti sa iti pui corpul in

valoare.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

A lovit-o sau nu Alin Oprea pe Larisa Uță. Fosta lui soție face mărturisiri printre lacrimi: „Era foarte beat”

Rețeta lui chef Ștefan Popescu de ruladă: „Ce faci când afară plouă? Îți îndulcești ziua cu o ruladă pufoasă și plină de cremă fină.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies