VIDEO Concurentele din Casa Iubirii îl acuză pe Casian! Fetele sunt de părere că duce vorba dintr-o casă în alta: „Casian vorbește mult și prost.”

VIDEO Concurentele din Casa Iubirii îl acuză pe Casian! Fetele sunt de părere că duce vorba dintr-o casă în alta: „Casian vorbește mult și prost.”
VIDEO Concurentele din Casa Iubirii îl acuză pe Casian! Fetele sunt de părere că duce vorba dintr-o casă în alta: „Casian vorbește mult și prost.”

Casian provoacă controverse în Casa Iubirii.

Ultima ediția e emisiunii „Casa Iubirii”, difuzată pe Kanal D, îl aduce în prim-plan pe Casian, care este ținta unor controverse.

Roberta și Casian, conflict în Casa Iubirii

Citește și: VIDEO Patrick i-a mărturisit Virginiei de ce este supărată pe ea! „Ai schimbat foaia, Virginia, asumă-ți!”

Citește și: VIDEO Teodora și Robi au ajuns în camera roșie. Ce au discutat cei doi tineri. „Nu vreau să zic nimic, să dau ceva de înțeles, să las loc de interpretat.”

Totul a pornit de la faptul că Sebastian a obținut niște informații de la Casian în legătură cu spusele Robertei.

Sebastian: Astăzi am mai auzit niște vorbe în casă pe care i le-a spus lui Casian, că ea a trăit într-o minciună și într-o relație toxică.

Roberta: Casian vorbește mult și prost.

Casian: Nu e adevărat. Vezi că aici nu îți asumi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Roberta: Nu e prima dată când te duci acolo și spui total eronat ceea ce spui.

Rebecca: Da, te-ai dus să spui și că a băgat Moldo bățul prin gard și nu era adevărat.

Casian: Ce interes aș avea să îl mint eu pe el acum? De ce nu îți asumi treaba asta și mă bagi pe mine că mint eu?

Rebecca: Casian, a mai fost o fază pe care tu te-ai dus și ai relatat-o băieților altcumva.

Andreea Mantea: Despre ce e vorba Casian? Ce ai spus mai exact?

Casian: A fost o fază, doamna Andreea, în care am stat cu fetele la masă și am întrebat-o de ce nu a lăsat de la ea sau de ce nu i-a zis să discute și a zis mai multe chestii, printre care că asta e o relație toxică și e greu să ieși dintr-o relație toxică. Iar acum zice că mint. Păi nu am cum să mint când chestia aia e filmată.

Roberta: Nu, asta am zis, dar e a zis altceva.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."- stirilekanald.ro

Casian: Păi și atunci de ce zici că mint?

Roberta: Păi el a zis altceva, că am trăit într-o minciună. Nu am spus asta. Doar că și ieri ai făcut același lucru. În fine.”, a fost o parte din dialogul celor doi.

Casian îi ia apărarea lui Sebastian

Concurentul are numai cuvinte de laudă la adresa colegului său de cameră.

Casian: Ce am făcut același lucru? Am zis că a venit Moldo și că a făcut o glumă și au fost 2 secunde în care te-ai albit la față. Asta am zis. N-am de ce să mint. Nu am un interes față de tine și nici vizavi de el. Stau cu el în cameră, îl văd de multe ori cum se uita la live-urile tale și era fascinat de tine. N-ai cum să zici de el că e atât de rău.

Roberta: Uite că eu nu trăiesc cu el în afară, nu văd chestii. Nu știu ce face, cum e. Eu spun doar din ce văd eu aici .”, au mai discutat Roberta și Casian.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

VIDEO Robi nu înțelege de unde Moldo o cunoaște atât de bine pe Teodora după două săptămâni. „Mă pune pe mine într-o lumină proastă.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Mia a murit la 8 ani, după ce medicii au trimis-o acasă. Copila suferea de o boală gravă, dar medicii au diagnosticat-o cu o banală răceală


Cookies