VIDEO Fiul Paulei Lincan nu și-a dorit să aibă propria mamă, prezentă, la nunta sa: „M-a durut foarte tare, pentru că e copilul meu, trebuia să fiu și eu acolo lângă el,”

VIDEO Fiul Paulei Lincan nu și-a dorit să aibă propria mamă, prezentă, la nunta sa: „M-a durut foarte tare, pentru că e copilul meu, trebuia să fiu și eu acolo lângă el,”
VIDEO Fiul Paulei Lincan nu și-a dorit să aibă propria mamă, prezentă, la nunta sa: „M-a durut foarte tare, pentru că e copilul meu, trebuia să fiu și eu acolo lângă el,”

Nunta este un eveniment important în viața fiecărei persoane, însă Păula Lincan nu a fost prezentă la cea a fiului său.

Paula Lincan este una dintre cele mai apreciate artiste, de la noi din țară. Apreciată datorită muzicii sale, pe plan personal, aceasta a fost căsătorită cu Marian Mexicanu timp de 23 de ani, iar împreună au și doi copii, Edy și Maria. Cu toate acestea, de când au decis să pună punct căsniciei lor și să divorțeze, în anul 2014, relația dintre cei doi, dar și relație cu copiii, nu a mai fost la fel.

Fiul Paulei Lincan nu și-a dorit să aibă propria mamă la nuntă

Citește și: “Dumnezeu mi-a dat putere...” Paula Lincan, invitată sâmbătă, de la ora 23:30, la “În oglindă”, emisiunea difuzată la Kanal D2 “Dumnezeu mi-a dat putere...”

paula lincan
Fiul Paulei Lincan nu și-a dorit să aibă propria mamă, prezentă, la nunta sa![Sursa foto: Facebook]

Citește și: Care este cel mai mare regret al Cristinei Șișcanu, legat de căsnicia sa: "Regretele sunt legate de lucrurile pe care nu le-ai făcut, nu de lucrurile pe care le-ai făcut!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Invitată în cadrul emisiunii "În Oglindă", prezentată de Mihai Ghiță, recent a fot invitată și artista Paula Lincan. Aici este locul în care nenumărate aspecte ies la iveală, atât pozitive, cât și negative. De această dată, Paula Lincan a dezvăluit motivul pentru care nu a fost prezentă la nunta propriului său fiu, acesta preferând prezența tatălui său, moment care a făcut-o pe artistă să sufere foarte mult.

Nu a dorit el ca eu să fiu acolo. A avut o discuție cu el și a spus: „Vii tu de la ora D până la ora D și după aceea vine și mama.”, cu toate că, frumos... așa se și întâmplă, multe cupluri care au fost, nu a mai mers situația, asta este căsnicia sau despărțirea, dar au rămas acolo pentru copii. Copiii noștri s-au făcut mari, copiii noștri mâine, poimâine se căsătoresc, copiii noștri au nevoie și de tine și de mine nu trebuie să-i afectăm pe ei cu absolut nimic, situația că tu ai ales

anumite lucruri, eu am ales anume, adică nu pun numai pe tine, pun și pe mine, da, adică noi am ales, ca și părinți, ca noi să ne punem pe drumuri diferite, dar când vine momentul în care trebuie să fim la fericirea copiilor, trebuie să fim amândoi și mai departe nu vorbesc.(...)

M-a durut foarte tare, pentru că e copilul meu, trebuia să fiu și eu acolo lângă el, la fericirea lui, nu voiam să stau foarte mult, voiam doar să mă bucur, să-l văd pe el, pe nora mea, nepoții mei, o oră,

două și mai departe rămâi cu tatăl tău și cu... chiar și cu soția lui, nu m-a deranjat niciodată, niciodată nu m-a deranjat nu și nu, acum nici atât nu mai. Nu, n-au fost chestii de răutate, dacă eu am trecut atâtea în viața asta, eu nu pot să-ți spun și să mulțumesc la nimeni, credeți-mă ce vă zic, la oameni eu în gura oamenilor, acum la momentul acesta eu nu mă mai uit.
Ii las să vorbească, să-și dea cu părerea, să jignească, să umilească, absolut tot.(...)

Citește și: Bogdan de la „Casa iubirii”, declarație neașteptată despre Rebecca! „Mă îndrăgostesc..”. Se întâmplă la scurt timp după descalificarea concurentei- kanald.ro

Citește și: Octombrie aduce temperaturi foarte ridicate în România! Prognoza meteo actualizată- stirilekanald.ro

Nu cunosc sufletul lui, nu cunosc inima lui, nu-l cunosc.

(...)  Are răutate, are o răutate în care și acum, el și-o exprimă și spune tot timpul copiilor că: „Mama ta m-a lăsat.”, probabil că are regret că eu l-am lăsat, probabil că el ar fi vrut să fie și cu soție, și cu amantă și așa mai departe. Nu se poate trăi în viața aceasta așa, în viața asta, am spus și  mă repet, alegi: ori acolo, ori acolo. Eu te-am lăsat, ai avut totul la dispoziție.", a declarat Paula Lincan, la "În Oglindă".

paula lincan declaratii
Fiul Paulei Lincan nu și-a dorit să aibă propria mamă, prezentă, la nunta sa![Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

“Dumnezeu mi-a dat putere...” Paula Lincan, invitată sâmbătă, de la ora 23:30, la “În oglindă”, emisiunea difuzată la Kanal D2 “Dumnezeu mi-a dat putere...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Sărbătoare mare pe 1 OCTOMBRIE 2024! Creștinii prăznuiesc Acoperământul Maicii Domnului. Ce nu ai voie să faci sub nicio formă

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Povestea impresionantă a ultimilor păstori care trăiesc după reguli nescrise și dorm sub cerul liber, unde îi poartă turmele

Româncă de 42 de ani ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea...


Cookies