VIDEO Francesca îl atacă pe Patrick, după ce tânărul a comentat ținutele ei. “Ești aici de un an, ai frecat canapeaua.”

VIDEO Francesca îl atacă pe Patrick, după ce tânărul a comentat ținutele ei. “Ești aici de un an, ai frecat canapeaua.”
VIDEO Francesca îl atacă pe Patrick, după ce tânărul a comentat ținutele ei. “Ești aici de un an, ai frecat canapeaua.”

Francesca și Patrick au avut o discuție aprinsă, după ce tânărul s-ar fi luat de ținutele ei.

Cei doi concurenți au avut o discuție destul de tensionată, după ce tânărul ar fi comentat de ținutele ei, iar ea nu a mai putut să tacă de această dată. Patrick este de părere că ea se distra pe seama asta, iar roșcata spune că trebuia să fie amândoi veniți de o lună de zile în casă pentru a ajunge să se certe așa.

Francesca îl atacă pe Patrick, după ce tânărul a comentat ținutele ei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Francesca: Mie mi se pare că am fost pusă la televizor într-o ipostază foarte proastă. M-am simțit prost și uite că am vrut să vin și să spun lucrurile astea aici. Cum alții au o părere despre fiecare subiect și fiecare concurent, pot și eu să-mi spun deranjul. Pot sau nu, Patrick?

Patrick: Da, îți permit.

Dacă o spui într-un mod ironic, îți răspund într-un mod ironic. Dacă vii și îmi spui: Patrick, ai spus treaba asta sau de ce ai spus treaba asta, ți-aș fi răspuns diplomat, dar vii să mă faci designer din Paris, mă iei la mișto și acum te supără faptul că eu am răspuns ironic sau cum? Pe ce front jucăm, că joc pe ce front vrei.

Francesca: Da, scuză-mă, că eu sunt venită de o lună aici.

Trebuia să fim amândoi veniți de o lună și după să ne luăm așa.

Patrick: Nu e vorba de venit că eu nu mă comport superior în fața nimănui sau faptul că am mai mult timp aici nu îmi dă dreptul să vorbesc ironic. Ține de caracterele noastre, că ți-am spus start care e problema fără să te fac Britney Spears sau nu știu ce.

Francesca este de părere că Patrick a stat degeaba în emisiune un an de zile

Citește și: VIDEO Tensiuni între Virginia și Robi! Concurentul o acuză pe fosta lui iubită că s-a îndreptat spre Patrick: „Pentru mine, femeile de genul nu au demnitate.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Francesca îl atacă pe Patrick, după ce tânărul a comentat ținutele ei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: VIDEO Julia îl ia la întrebări pe Casian! Concurenta consideră că acesta încă are sentimente pentru mama copilului său: „Vii să ne zici de facultăți, de parcă noi suntem proaste și ea e undeva sus.”

Francesca și Patrick s-au certat în continuare, iar tânăra i-a spus că degeaba a stat timp de un an în emisiune, deoarece nu și-a făcut nicio prietenă.

Tânărul i-a răspuns că în momentul în care o să-și găsească iubită, o să fie cel mai drăgăstos bărbat pe care l-a văzut vreodată în viața ei.

Francesca: Cred că tu ești Brad Pitt al emisiunii, ce să vezi, ești aici de un an, ai frecat canapeaua.

Patrick: Doamne-ajută! Am frecat canapeaua, mai stau un sezon, și sezonul 4, să te uiți.

Francesca: Patrick, nu mai ești ce ai fost după replica asta.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Patrick: Eu sunt aici pentru că nu m-au lăsat telespectatorii să plec acasă chiar și când am vrut să plec acasă. Nu că vreau să frec canapeaua.

Francesca: Scuze, înseamnă că am perceput eu greșit. Nu vreau să te superi pe mine sau ceva, dar având în vedere că ești de un an aici și nu ai nicio iubită, cel puțin din ce știm noi…

Julia: Ce să vezi, mă atac și eu.

Patrick: Când o să-mi găsesc iubita, o să fiu cel mai drăgăstos bărbat pe care l-ai putut vedea vreodată în viața ta. Crede-mă pe cuvânt.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

VIDEO Ce spune Antoni despre apropierea dintre Rebecca și Casian: „Eu mi-ași dori să facă ce simte ea. Vreau să fiu eu fericit cu mine.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies