VIDEO Gagea din Casa Iubirii este de părere că Alexandra este materialistă. „Îl vezi pe unu și te uiți doar la ceasul lui?”

VIDEO Gagea din Casa Iubirii este de părere că Alexandra este materialistă. „Îl vezi pe unu și te uiți doar la ceasul lui?”
VIDEO Gagea din Casa Iubirii este de părere că Alexandra este materialistă. „Îl vezi pe unu și te uiți doar la ceasul lui?”

Motivul pentru care Gagea spune despre fosta lui parteneră că este materialistă.

Dennis, noul concurent din Casa Iubirii, a stârnit reacții în rândul concurenților, care nu au trecut cu vederea micile detalii din ținuta lui.

Alexandra a avut și ea câteva reacții despre care s-a discutat în Gală.

Andreea Mantea: Reacțiile Alexandrei te-au pus pe gânduri, ți-au schimbat părerea sau cum nu au fost? A fost ceva plăcut.

Dennis: Au fost niște reacții amuzante, trebuie să recunosc, pentru că, da, a fost ceva amuzant.

Nu neapărat că m-au pus pe gânduri sau mi-au schimbat părerea. Eu încă aștept să văd cu ochii mei și să percep asta. Trebuie să simt eu în ce direcție bate și atât. Dar ea este o fată amuzantă în general, am văzut și la ea, și din ce mi-au povestit fetele și băieții, așa că e ok.

Gagea spune că Alexandra este materialistă

Citește și: VIDEO Gagea nu renunță la interacțiunea cu Virginia. „Îmi luminezi zilele.” Kiprianos crede că Gagea face anumite glume intenționat. “Nu reușește nimic”

Gagea, Antoni
Gagea, Antoni[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: VIDEO Julia îl ia la rost pe Antoni, pentru comportamentul pe care l-a avut cu Moldo! "Tu mereu încerci să înjosești oamenii!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Gagea a spus fără să stea pe gânduri că Alexandra este materialistă, deoarece cum a apărut noul concurent, privirile ei s-au ațintit către ceasul de la mână. Tânăra a vorbit despre ce o atrage, de fapt, la un bărbat.

Andreea Mantea: Crezi că este materialistă?

Gagea: Pare. Doamna Andreea, îl vezi pe unu și te uiți doar la ceasul lui? La mine, dacă ar face așa...

Julia: Păi la tine nu are la ce să facă, ți-ai dori și tu...

Andreea Mantea: Poate nu este vorba doar despre bani strict, Gagea. E vorba strict de tine, ce fel de om ești, cum a spus și el. Consideră că ceasul este o bijuterie extrem de importantă, mai ales pentru un bărbat și poate s-a gândit „Ce mult se respectă, ce mult are grijă de el!”

Gagea: Da. Și asta e o variantă. Fiecare cu varianta lui.

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

Dennis: Ca să vă răspund la întrebare. Cred că definiția asta de materialistă este folosită mult mai des decât ar fi cazul. Cred că orice femeie caută, până la urmă, o siguranță care merge pe mai multe planuri. Nu doar cel economic. Cred că în foarte puține cazuri o fată își face planuri de viitor, se îndrăgostește foarte tare și reușește să o facă de un bărbat care nu e de nicio siguranță pe niciun plan.

Robi: Alexandra, tu ce siguranță vezi în Dennis?

Alexandra: Eu vreau să spun că referitor la materialele care au fost mai devreme că eu sunt foarte atentă la cum arată și la ținutele unui bărbat. Adică pun foarte mare accent pe asta, dar nu doar pe asta, că înainte de cum arată și cum se îmbracă, trebuie să mă atragă la el caracterul și felul cum arată. Trebuie să mă facă să mă simt bine în prezența lui. Deci nu poate fi vorba și de asta, dar există. Mă bazez, de fapt, și pe asta.  

Alexandra
Alexandra[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

VIDEO Julia izbucnește în plâns! Se pare că Robi este motivul lacrimilor sale: "Eu nu mă simt bine în toate situațiile astea!"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

În această seară, de la ora 20:00, în ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D Süsen trece prin momente cumplite

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies