VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”
VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Gheorghe Turda a vorbit despre cum vede în prezent situația în muzica populară.

Gheorghe Turda, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică populară din țară, a încântat până acum publicul cu melodiile sale, având în spate decenii de activitate pe scenă. Este prezent de fiecare dată atunci când are ocazia la emisiuni televizate, iar când vine vorba despre evenimente de renume, acesta se află printre artiștii îndrăgiți și iubiți de public.

Ce spune Gheorghe Turda despre muzica populară din prezent

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda, despre eforturile de a o ajuta pe soția lui să trăiască, în ciuda diagnosticului ei. “Am luptat pentru sănătatea ei și să o mențin în viață 22 de ani.”

Gheorghe Turda
Gheorghe Turda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gheorghe Turda se menține în formă la 76 de ani! Artistul se ocupă de treburile gospodărești! „Eu sunt foarte ordonat. Știu să îmi gătesc cu mâna mea, știu să fac curat în casa mea.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Invitat în cadrul unui interviu pentru WOWnews, Gheorghe Turda a făcut dezvăluiri despre cariera sa și despre faptul că este singurul artist în materie de muzică populară și clasică, având gradul de general în rezervă. A mai mărturisit că îi place să fie foarte sincer în anumite situații, iar cu privire la muzica populară din prezent, spune că este catastrofal ce se întâmplă.

Este de părere că se promovează unii artiști doar pe anumite interese, iar atunci când vine vorba de a cânta cu anumiți soliști de muzică de petrecere, face o selecție înainte să urce cu ei pe scenă. Interpretul de muzică populară a mai spus că înainte de un eveniment important, întreabă care sunt cei care vor mai urca pe scenă alături de el.

Gheorghe Turda se bucură în continuare de un succes înfloritor, alături de nume mari din țară, iar acesta s-a dedicat decenii la rând pentru toți oamenii care i-au îndrăgit și ascultat melodiile. 

„Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă. Mie îmi place să fiu foarte drept. Câteodată, pentru că sunt sincer, spun adevărul, catastrofal ce se întâmplă azi în muzica populară. Vă spune Gheorghe Turda, fără menajamente. În toate redacțiile de folclor, în toate televiziunile. Catastrofal. Se promovează pe anumite interese. Eu am cântat mult și cu Nicu Paleru, dar fac anumite selecții cu artiștii de muzică de petrecere.

Întotdeauna am bunul obicei de a întreba cine mai vine în distribuție.”, a spus artistul Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda
Gheorghe Turda[Sursa foto: Facebook]

  



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce i-a cerut tatăl lui Gheorghe Turda să îi aducă artistul din primul turneu. Cei de la Vamă au rămas surprinși: “Îmi făceam o listă ce să le aduc celor de acasă.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies