VIDEO Gina Matache a vorbit despre motivul pentru care fostul soț s-a îndreptat către calea bisericii: „Au fost lucrurile foarte negre pentru el.”

VIDEO Gina Matache a vorbit despre motivul pentru care fostul soț s-a îndreptat către calea bisericii: „Au fost lucrurile foarte negre pentru el.”
VIDEO Gina Matache a vorbit despre motivul pentru care fostul soț s-a îndreptat către calea bisericii: „Au fost lucrurile foarte negre pentru el.”

Gina Matache a vorbit despre afacerile de familie și cum partenerul ei a ales să meargă pe calea bisericii.

Gina Matache a  făcut dezvăluiri, în cadrul emisiunii În oglindă de la Kanal D2, iar aceasta a povestit despre afacerile pe care le-a început cu partenerul ei de viață, atunci când își doreau să investească într-o afacere banii pe care îi primeau. Activitatea pe care ea o realiza atunci îi aducea venit în casă, însă partenerul ei a început să întâlnească diferite persoane care nu îi voiau binele  „Imediat după 90, când veneau bănuți din toate părțile, am zis să facem și noi cu banii ceva.

Mi-am deschis o firmă, am luat-o cu greu, cu tarabă, plecat la turci, bișniță, la un moment dat, toate s-au blocat, rând pe rând, toate. Eu din partea aceasta cu nunțile și cu ce aveam eu, era bine. El întâlnea tot felul de oameni cu care se asocia și nu îi voiau binele. Și cred că un pic s-a deprimat. Au fost lucrurile foarte negre pentru el. Și probabil și-a găsit alinarea în biserică.”,
a povestit Gina Matache.

Gina Matache, despre cum partenerul ei de viață de la acea vreme a ales calea bisericii

Citește și: VIDEO Gina Matache, destăinuiri în lacrimi despre mama ei. Cum a fost copilăria alături de părinți? „Femeia trebuie să îndure. Și atunci am zis: “Niciodată nu o să stau așa.”

Gina Matache
Gina Matache[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: VIDEO Gina Matache, despre rușinea simțită față de părinții ei. Cum descrie o parte din copilăria sa. „A fost teribil de greu pentru că ei nu reușeau să-și depășească condiția.”

Din cauza anumitor obstacole pe care le-a întâlnit în afacerile lu i, acesta a ales calea bisericii și recunoaște chiar și ea că viața extrem de agitată de atunci a făcut-o să nu aibă răbdare cu el, ba dimpotrivă, o revoltau lucrurile pe care nu le putea duce până la capăt. 

„Bănuiam. El mulți ani a fost în pelerinaje, și-a căutat cumva o explicație, avea nevoie de lecțiile astea. Era viață atât de agitată, încât nu aveam răbdare, dimpotrivă, l-am și repezit. Nu-mi plăcea să bat pasul pe loc. Eu sunt o fire nebună, de multe ori încep ceva și după renunț, nu mai am răbdare, caut altceva, nici eu nu știu ce caut și dacă nu-mi iese, iar mă revoltă, mă lupt.
De multe ori mă întreb: „nu pot să stau liniștită, ce am?” Eu l-am repezit. Eu am și o teorie. Să mergi înainte indiferent ce ar fi. Și revin la ce spuneam. Eu având o pe mama model, am zis că nu stau să repar cocoșații. Asta era replica mea. „Stau acum să îndrept cocoșații?” Cine vrea să meargă înainte bine, cine nu, la revedere.”,
a mai spus mama celor două surori.

Citește și: Yaman își dă seama că Serhan este implicat în răpirea sa. Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure- stirilekanald.ro

Gina Matache
Gina Matache[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

VIDEO Gina Matache, despre rușinea simțită față de părinții ei. Cum descrie o parte din copilăria sa. „A fost teribil de greu pentru că ei nu reușeau să-și depășească condiția.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Pepe și Raluca Pastramă, în fața instanței! Cum a reacționat artistul la tribunal: "Nu pe mine mă aşteptaţi"

Andreea Raicu, despre momentele stresante din viața ei. Ce le transmite celor care spun despre ea că are o viață lipsită de griji? „Nu cu toată lumea simțim nevoia să ne deschidem.”

Momente dramatice în Casa iubirii! Julia izbucnește în lacrimi! Bianca o acuză că se victimizează. Ce se întâmplă, de fapt, între cele două concurente

„Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor!” Florin Piersic, cu ochii plini de lacrimi, mărturisiri emoționante despre starea de sănătate


Cookies