VIDEO Julia izbucnește în plâns! Se pare că Robi este motivul lacrimilor sale: "Eu nu mă simt bine în toate situațiile astea!"

VIDEO Julia izbucnește în plâns! Se pare că Robi este motivul lacrimilor sale:
VIDEO Julia izbucnește în plâns! Se pare că Robi este motivul lacrimilor sale: "Eu nu mă simt bine în toate situațiile astea!"

Se pare că apele sunt încă tulburi între Julia și Robi, iar aceasta cedează și izbucnește în lacrimi.

În ediția de ieri, din Casa Iubirii, Julia nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. În ciuda faptului că în ultima vreme, aceasta nu a mai avut atât de des interacțiuni cu Robi, cum se întâmpla înainte, concurenta este încă afectată de comportamentul pe care acesta l-a avut în perioada în care erau apropiați. Vizibil afectat, Robi își cere iertare și se justifică, însă pare că nimic nu o poate calma pe Julia.

Julia izbucnește în plâns

Citește și: VIDEO A avut loc prima apropiere între Alexandra și Dennis! Gagea nu s-a putut abține și a intervenit: "Dennis, ai simțit că am încercat să bag vreo strâmbă?"

robi
VIDEO Julia izbucnește în plâns![Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: VIDEO Julia îl ia la rost pe Antoni, pentru comportamentul pe care l-a avut cu Moldo! "Tu mereu încerci să înjosești oamenii!"

Robi: Dar nu m-am referit la zona aia, că n-am avut nimic cu tine. Gen nu i-am făcut un lucru atât de grav, încât să-mi zică că are traumă. Eu la asta m-am referit.

Julia: Doamna Andreea

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Andreea Mantea: A suferit foarte mult din cauza ta, dacă vrei s-o crezi bine, dacă nu iarăși bine.

Robi: Ok, am înțeles…

Andreea Mantea: Încă nu este vindecată, se vede. E un om care atunci când vorbește cu tine, intră într-un dialog cu tine, începe să plângă.

Robi: Îmi pare rău… sincer vă spun...

Andreea Mantea: Nu poate să ducă o discuție și se vede că nu e nimic…

Robi: Îmi pare rău!

Andreea Mantea: Înțelegi? Pe de altă parte, Julia… dacă știi că-ți face atât de mult rău, evită-l… evită-l!

Julia: Asta am încercat să fac! Doamna Andreea, de când cu Robi și toată situația cu Robi, eu sunt atât de nesigură pe mine, încât nici cu băieții cei noi nu simt să stau să vorbesc,

pentru că-mi este frică!

Robi: De ce ți-e frică? De ce?

Julia: Eu nu mă simt bine în toate situațiile astea și poate or să mai vină probabil încă 20 de băieți aici, că nu… îmi este frică, nu mi-aș da voie să fac absolut nimic, de aia îi evit și prefer să mă duc la Antoni, prefer să vorbesc cu Patrick, pentru că sunt singurii care n-ar da vreodată tenta asta sau nu m-ar răni în sensul ăsta!

julia
VIDEO Julia izbucnește în plâns![Sursa foto: Captură YouTube]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

VIDEO Julia îl ia la rost pe Antoni, pentru comportamentul pe care l-a avut cu Moldo! "Tu mereu încerci să înjosești oamenii!"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Tatăl copiilor dispăruți din Mehedinți a scăpat de arest. Milionarul, declarații la ieșire: "Fiecare are dreptul să spună ce vrea"

Iuliana Marciuc, mesaj emoționant despre timp petrecut cu părinții. Îndemn pentru generația ei: "Scriu acum, ca să vă indemn pe toți, dar mai ales pe cei din generația mea!"

Sâmbăta aceasta, de la ora 14:45, în ”ROventura”, incursiune de poveste în “Țara viei și a vinului”, la Panciu

Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...


Cookies