VIDEO Mihaela revine în Casa Iubirii. Julia nu s-a arătat foarte încântată să o vadă! „Nu îmi aduc aminte să ne fi înțeles!”

VIDEO Mihaela revine în Casa Iubirii. Julia nu s-a arătat foarte încântată să o vadă! „Nu îmi aduc aminte să ne fi înțeles!”
VIDEO Mihaela revine în Casa Iubirii. Julia nu s-a arătat foarte încântată să o vadă! „Nu îmi aduc aminte să ne fi înțeles!”

Mihaela, fosta concurentă din Casa Iubirii, a revenit printre concurente, iar Julia nu se arată deloc încântată să o vadă.

Mihaela, fosta concurenta din Casa Iubirii, a ales să se întoarcă printre concurente, iar prima oprire a fost în casa fetelor, însă Julia nu a fost foarte încântată să o vadă. Blonda și-a amintit de discuțiile pe care le-a avut cu Mihaela în timpul petrecut împreună în casă. Pe de altă parte, concurenta spune că nu trebuie să țină mânie pe anumite discuții care au existat între ele.

Virginia: Voi nu vă înțelegeați, nu?

Mihaela: Nu am fost foarte apropiate, să zic.

Virginia: Eu zic ce a zis ea.

Julia: Eu nu îmi aduc aminte să ne fi înțeles.

Mihaela: Ok, au fost discuții, dar asta nu înseamnă că trebuie să ținem mânie.

Julia: Nu, Doamne ferește. Nu a fost vorba despre. Am spus doar că nu ne înțelegem. Că nu ne înțelegeam.

Mihaela: Ok, dacă ție nu îți pare bine să mă vezi, eu nu am nicio problemă. Eu mă bucur să vă văd pe voi, pe toate, chiar și pe tine.

Teodora: Cum a fost experiența ta după Casa Iubirii, afară?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Mihaela: Păi, normal, te recunoaște toată lumea. Ai anumite beneficii, sincer vă spun. Știți și voi acum cum funcționează lucrurile când apari într-o emisiune de genul. În rest, am rămas la fel, aceeași fată, modestă, simplă. Nu trebuie să uiți de unde ai plecat.

Teodora: Întotdeauna.

Mihaela este interesată ce cupluri au mai rămas în Casa Iubirii

Citește și: VIDEO Robi este cuprins de gelozie? Ce compliment i-a făcut Teodora noului concurent și ce l-a deranjat pe tânăr. “Cred că Teo ascunde ceva.”

Julia
Julia[Sursa foto: Captură video]

Citește și: VIDEO Patrick, Moldo și Robi, discuție despre noul concurent. Robi îl vede potrivit pentru Virginia, însă Gagea îl contrazice. „E bărbat bine.”

Mihaela este interesată și să afle ce cupluri au mai rămas în casă, deoarece nu a avut timp să urmărească tot parcursul amoros, iar fetele au ținut-o să o anunțe că nimeni

nu mai formează o relație în prezent.

Mihaela: Și ce s-a mai întâmplat pe aici? Nu prea m-am uitat, acum, cu munca, nu prea am avut timp să mă uit la toate episoadele. Mă mai uit așa fugitiv.

Teodora: Mare lucru nu s-a întâmplat.

Citește și: Rebecca, primele declarații despre copii. Ce spune fosta concurentă de la Casa iubirii despre un nou iubit- kanald.ro

Citește și: Veste mare pentru elevi! Școlile vor fi închise luni, 14 octombrie, de Sfânta Parascheva- stirilekanald.ro

Virginia: Am rămas cele de aici.

Mihaela: Ce cupluri au mai rămas?

Virginia: Niciunul. Suntem pe 0 în momentul de față. -1.

Mihaela: Îmi pare rău să aud asta. Bianca?

Bianca: M-ai strigat? Da, dar noi nu suntem într-o relație.

Te-am complimentat mai devreme, dar erai în discuție cu fetele.

Mihaela: Îmi cer scuze, mulțumesc.

Bianca: Stai liniștită. Eu cu Patrick sunt într-o cunoaștere aici, în casă.  



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

VIDEO Patrick, Moldo și Robi, discuție despre noul concurent. Robi îl vede potrivit pentru Virginia, însă Gagea îl contrazice. „E bărbat bine.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Fiul lui Ion Țiriac, revoltat pe afirmația lui Ilie Năstase: "Sunt numai prostii care nu au nicio legătură cu realitatea"

Anunț pentru elevele din toată țara! Când vor fi livrați banii pe carduri?

Mihaela Homa, câștigătoarea celui de-al doilea sezon Casa iubirii, apariție de senzație în platoul emisiunii! Ce dezvăluiri uluitoare a făcut concurentelor! Care este marele ei regret

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies