VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”

VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”
VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”

Mona Nicolici a vorbit despre căsătorie și lucrurile pe care le-a învățat în relația de cuplu.

Mona Nicolici, una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, s-a retras de pe micile ecrane în urmă cu aproximativ 20 de ani din televiziune, apoi s-a angajat ca specialist în comunicare. Invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, aceasta a povestit numeroase aspecte din viața ei personală și profesională, dar și care este situația amoroasă pentru ea în prezent. Aceasta a mărturisit că s-a căsătorit în urmă cu șapte ani și spune că este destul de mult piper în relația lor, deoarece este diferit atunci când îți începi viața cu o persoană de la o

anumită vârstă.  „E cam mult piper în căsătoria noastră, pentru că e dificil să te căsătorești cu cineva la altă vârstă. Când o iei de la 20 de ani, e un pic mai simplu, că sunteți împreună, se întâmpla altfel lucrurile. La 40 și ceva de ani, fiecare vine cu bagajul lui, experiența lui de viață, cu modelul de familie și e o aventură. A fost și este în continuare o aventură.
Este destul de mult piper. Sarea e tare bună, face mâncarea gustoasă. Iar eu sunt cea care degustă, într-adevăr, întotdeauna. Gustul meu este foarte bun, dar atunci când e prea mult piper, reglăm lucrurile.”,
a spus Mona Nicolici.

Lucrurile pe care Mona Nicolici le-a învățat în căsnicie

Citește și: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri emoționante despre mama sa: „Mama era o femeie foarte frumoasă și care nu a avut o viață ușoară. Întotdeauna zâmbea, era veselă.”

Mona Nicolici
Mona Nicolici[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Mona Nicolici vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Fosta prezentatoare TV a recunoscut că a fost nevoită atât ea, cât și partenerul de viață, să treacă prin diferite situații pentru a învăța anumite lecții și să își dea seama cât de importantă este comunicarea.

Chiar dacă a fost greu, spune că împreună au învățat să nu le fie teamă să vorbească, să fie sinceri unul cu celălalt, să nu mai facă presupuneri în relație și să comunice de fiecare dată atunci când există o problemă.  „Nu găseam o soluție pentru a regla lucrurile. A trebuit să trecem prin foarte multe situații pentru a învăța că cel mai important lucru într-o relație este comunicarea.
Da, suntem diferiți, atât de diferiți încât, dacă nu îl vom înțelege pe celălalt și felul în care comunicăm cu celălalt, o să fie foarte mult ardei iute în relație. Și atunci am început târziu și greu să învățăm să comunicăm, să spunem, să nu mai facem presupuneri, să fim sinceri unul cu celălalt, să nu ne fie teamă să spunem lucruri, dar e o aventură. Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”
, a mai adăugat fosta prezentatoare TV.

Citește și: Akif nu mai are mult de trăit. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de marți, 24 septembrie, începând cu ora 20:00- kanald.ro

Citește și: "A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea- stirilekanald.ro

Mona Nicolici
Mona Nicolici[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Mona Nicolici vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Industriile în care firmele românești excelează și fac față competiției internaționale

El este noul partener de platou al frumoasei Su Burcu Yazgı Coşkun, care a dat viață personajului Asiye în serialul Totul pentru familia mea! Iată cât de bine se potrivesc renumiții actori în producția pentru care filmează în prezent

A fost găsit mort, legat la mâini și cu o pungă neagră pe cap. Tânărul de 23 de ani din Călărași și-ar fi pus capăt zilelor după ce și-a pierdut tatăl într-un incendiu


Cookies