VIDEO Monica Pop, despre discuția pe care mama ei a avut-o cu cel care avea să îi devină partener de viață. “Eu ți-am spus ce am de spus. Reclamații ulterioare nu primesc.”

VIDEO Monica Pop, despre discuția pe care mama ei a avut-o cu cel care avea să îi devină partener de viață. “Eu ți-am spus ce am de spus. Reclamații ulterioare nu primesc.”
VIDEO Monica Pop, despre discuția pe care mama ei a avut-o cu cel care avea să îi devină partener de viață. “Eu ți-am spus ce am de spus. Reclamații ulterioare nu primesc.”

Monica Pop a povestit ce anume i-a transmis mama ei celui care avea să îi devină partener de viață.

Monica Pop, cunoscutul medic oftalmolog, cu o carieră de succes în lumea medicinei, a vorbit, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, despre momentul în care familia ei s-a întâlnit cu cel care urma să-i devină partener de viață. Ea a fost cea care a ascultat toată discuția dintre mama ei și cel care avea să îi devină partener de viață, iar în descrierea pe care mama i-a făcut-o, a scos în evidență doar defectele fiicei sale. 

“Nu. Niciodată. (Nr. Dacă și-a urât mama). Dimpotrivă, mă bucuram atât de tare când îi vedeam. Când stăteam la Cluj, stăteam la geam să-i văd când vin. Mă gândeam “Doamne, poate vin să-i văd.” Nu-i vedem decât o dată pe an. Nu, dimpotrivă. Mama a avut dreptate atunci și să vă spun de ce. I-a spus tot felul de lucruri rele, iar când s-a terminat discuția, mama i-a spus: “Eu ți-am spus ce am de spus.
Eu reclamații ulterioare nu primesc, faceți cum vreți, dar nu vii să-mi spui că am avut dreptate.” Și s-a încheiat discuția. A plecat el de acolo și am intrat și i-am spus: “Mama, am ascultat la ușă. Niciun cuvânt bun nu ai găsit despre mine, decât rău, bun nu am nimic?” Știi ce mi-a spus? Și avea dreptate. “Acum el vede doar ce e bun, lasă să știe și lucrurile mai puțin bune”.
Avea dreptate.”,
a povestit Monica Pop.

Mama Monicăi Pop a vrut ca viitorul partener al fiicei să o cunoască așa cum este ea

Citește și: VIDEO Monica Pop suferă și acum după pierderea bunicii sale: „Sunt 44 de ani de atunci și niciodată nu o să îmi treacă. Dacă ar trăi bunica, nu aș mai vrea nimic în lumea asta. Numai să fie cu noi.”

Monica Pop
Monica Pop[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: VIDEO Care este cea mai mare prostie pe care a făcut-o Monica Pop în copilărie? „Totdeauna am recunoscut. M-a luat bunica la o bătaie.”

Cu toate acestea, Monica Pop găsește acum dreptate mamei în toate cuvintele pe care le-a spus atunci, mărturisind că un om trebuie să știe încă de la început cine e cel de lângă el cu adevărat, mai ales că în prima

fază a iubirii, doi oameni văd doar lucrurile bune dintre ei.  “Mama a venit cu avionul, iar tatăl meu a venit cu trenul și când a coborât din tren, a spus “să fiți fericiți, eu sunt de acord cu tot ce vreți voi.” Mama nu știu de ce a făcut așa, dar avea dreptate. Și atunci eram foarte depresivă, pentru că o pierdusem pe bunica și a fost cea mai îngrozitoare zi din viața mea, pentru că o găsisem pe bunica fără viață, la baie și nu m-am așteptat.
Eram în starea respectivă și mama îi spunea: “Vezi că Monica nu e asta, e altcineva, o să fie și o să vezi.” Uite că nu a văzut, 43 de ani sunt mulți.”,
a mai povestit cunoscutul medic oftalmolog.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

Monica Pop
Monica Pop[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

VIDEO Monica Pop, crescută de bunica sa! Medicul a povestit despre momentele grele din copilărie! „Bunica mea a fost cel mai frumos om din viața mea. A fost un om sfânt și așa va rămâne pentru mine.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies