VIDEO Motivul pentru care Bianca este de părere că Alexandra îl simte nesigur pe Gagea. Ce explicație oferă tânărul. “Modul în care te-ai comportat cu ea creează niște insecurități.”

VIDEO Motivul pentru care Bianca este de părere că Alexandra îl simte nesigur pe Gagea. Ce explicație oferă tânărul. “Modul în care te-ai comportat cu ea creează niște insecurități.”
VIDEO Motivul pentru care Bianca este de părere că Alexandra îl simte nesigur pe Gagea. Ce explicație oferă tânărul. “Modul în care te-ai comportat cu ea creează niște insecurități.”

Discuție tensionată între Bianca și Gagea, după ce tânăra a spus că Alexandra nu se simte foarte sigură în preajma lui.

De la venirea Biancăi în Casa Iubirii, aceasta a observat câteva lucruri pe care a vrut să i le comunice lui Gagea, după ce tânărul a auzit când ea a făcut niște afirmații. Aceasta este de părere că nu îi oferă o siguranță brunetei.

Gagea: Bianca, ai spus că nu mă comport cum ar trebui. Cum trebuie să se comporte un iubit? Te întreb.

Există un barem cum trebuie să te comporți într-o relație?

Bianca: Nu, eu doar vorbeam strict de faptul ca persoana de lângă tine să nu fie geloasă, trebuie să îi oferi o siguranță. Iar tu, prin toate lucrurile, cel puțin de când sunt eu aici în casă, din punctul meu de vedere, nu i-ai oferit o siguranță.

Gagea: Am avut discuții cu ea pe care le știe toată casa.

De ceva timp, de când am venit de la nuntă, dar și înainte, dar nu m-am exteriorizat, am spus că nu mai e cum a fost odată. Să mă justific acum. De exemplu, când a fost faza cu fata la hotel, eu nu am putut să mă înțeleg cu ea și să mă asculte până nu ne certăm. Înțelegi? Tocmai din cauza aia m-a făcut să fiu mai rece. Eu i-am explicat o situație, că nu e ceea ce credeți voi, am făcut poze cu fata respective, iar ea: “cum arată?”.
Și ce a mai spus ea. Și cu figurile astea.

Bianca îi explică lui Gagea de ce nu inspiră încredere pentru Alexandra

Citește și: VIDEO Rebecca, discuție despre noua concurentă. Tânăra este de părere că se potrivește cu Antoni. “Eu nu dansez așa la televizor.”

Alexandra și Bianca
Alexandra și Bianca[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: VIDEO Sebastian, curios de ce s-a întâmplat în Camera Roșie între Roberta și Gagea. „Sebastian, vezi că ai trăit într-o minciună.”

După justificările lui Gagea cu privire la distanțarea de Alexandra, Bianca îi spune că ar fi trebuit să încheie aceste discuții încă de la început, iar lucrurile pe care le-a dat de înțeles au fost făcute prin atitudinea lui.

Alexandra: Eu cred că am fost și ironică, m-am și enervat.

Gagea: Fix chestia asta, să nu aibă încredere în mine. Am explicat fix cum a fost.

Bianca: Eu nu te judec de ce te comporți așa.

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

Gagea: Nu am zis că mă judeci.

Bianca: Nu te judec absolut deloc, ba, din contra, cred că ai un suflet bun, doar că, cel puțin de când sunt eu aici, în casă, modul în care te-ai comportat cu ea creează niște insecurități. Acum nu știu care este relația voastră, dar tu puteai să pui stop la toate lucrurile astea.

 

Alexandra și Virginia
Alexandra și Virginia[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

VIDEO Bianca din Casa Iubirii, în lacrimi. Tânăra începe să regrete faptul că a venit în emisiune.“Nu vreau să o iau de la capăt. Nu știu dacă merită, Patrick, să trec prin toate astea, sincer.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Aybike și Oğulcan au parte de o surpriză șocantă

Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies