VIDEO Motivul pentru care Diana Matei a fost geloasă pe bona fiului ei. “Vorbeau reproșurile pe care eu mi le aduceam mie.”

VIDEO Motivul pentru care Diana Matei a fost geloasă pe bona fiului ei. “Vorbeau reproșurile pe care eu mi le aduceam mie.”
VIDEO Motivul pentru care Diana Matei a fost geloasă pe bona fiului ei. “Vorbeau reproșurile pe care eu mi le aduceam mie.”

Diana Matei a vorbit despre relația avută cu bona fiului ei și de ce era geloasă pe ea.

Diana Matei, cunoscuta și îndrăgita artistă, are o familie fericită și o carieră de succes, iar împreună cu soțul ei, Marian Cleante, au împreună un fiu, care acum are nouă ani. Lumea artistică și faptul că erau mereu plecați la cântări i-a făcut pe cei doi soți să apeleze la ajutorul unei bone care să aibă grijă de fiul lor în momentul în care aceasta nu era acasă. Astfel, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, artista a vorbit despre momentele în care a fost geloasă pe bona ei, deoarece existau momente în care fiul său prefera

să discute cu ea mai mult. 

“Eram geloasă doar în anumite momente. (Nr. Pe bona fiului ei). Atunci când se lovea, în loc să vină la mine, se ducea la ea, poate. Tot lucrul acesta. Atunci când avea să spună un secret, nu venea la mine, îi spunea ei. Nu mai este la noi de un an, dar este parte din familie. Ținem teribil de mult la această femeie, pentru că ea a fost ca o bunică pentru copilul meu.

Dar, într-adevăr, erau și conflicte atunci când îmi dădea câte un sfat, pentru că în realitate reacționa persoana care era rănită și vorbeau reproșurile pe care eu mi le aduceam mie. Și de multe ori voia să fac un lucru, reacționam vehement la ele. Eu sunt foarte temperamentală, stăteam, mă linișteam, dacă reacționam nepotrivit, îmi ceream scuze și întotdeauna țineam să rezolvăm, ascultam și voiam să înțeleg ce mă sfătuia să fac.”,
a spus Diana Matei.

Motivul pentru care Diana Matei a fost geloasă pe bona fiului ei

Citește și: Cum a arătat momentul în care Diana Matei a fugit de acasă cu cel care i-a devenit soț: „Noi am plecat ca nebunii. I-am lăsat pe toți.”

Diana Matei și fiul ei
Diana Matei și fiul ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: VIDEO Cât de generos este Marian Cleante și cine împarte banii în familia Dianei Matei. “Eu fac plățile, eu fac tot.”

Artista simțea cum îi este dor de cel mic și nu știa cum să administreze anumite situații sau își pierdea de cele mai multe ori răbdarea. A mai adăugat că probabil acesta este și motivul pentru care nu au mai venit alți copii în viața lor. 

Într-adevăr, mă mustra dorul, mi-era foarte dor de el uneori și nu știam să administrez o situație așa cum trebuia sau îmi pierdeam răbdarea. De aceea probabil nici nu au mai venit alți copii, pentru că nu am fost întotdeauna cu el sau în fiecare moment al vieții lui să fiu acolo prezent.”, a mai spus artista.

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

Diana Matei și Marian Cleante
Diana Matei și Marian Cleante[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Diana Matei, despre teama din rolul de mamă. Când ar putea artista să îi spună „nu” copilului ei. „Ți-e teamă să nu fie rănit, ți-e teamă să nu pățească ceva.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Visul neîmplinit al Deliei Budeanu

VIDEO Motivul pentru care Diana Matei a fost geloasă pe bona fiului ei. “Vorbeau reproșurile pe care eu mi le aduceam mie”

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies