VIDEO „O idee inedită, arată minunat! Cred că sunt pe placul tuturor copiilor!” Rețeta de cartofi cu bacon și cașcaval a Alinei Laufer! Un preparat delicios pentru toată lumea!

VIDEO „O idee inedită, arată minunat! Cred că sunt pe placul tuturor copiilor!” Rețeta de cartofi cu bacon și cașcaval a Alinei Laufer! Un preparat delicios pentru toată lumea!
VIDEO „O idee inedită, arată minunat! Cred că sunt pe placul tuturor copiilor!” Rețeta de cartofi cu bacon și cașcaval a Alinei Laufer! Un preparat delicios pentru toată lumea!

Află din rândurile următoare care este rețeta de cartofi cu bacon și cașcaval a Alinei Laufer.

Alina Laufer, în vârstă de 40 de ani, este mămica a trei copii: doi gemeni pe care îi are din căsnicia cu Ilan Laufer și Karina, fiica sa și a lui Jorge, în vârstă de 15 ani.

Astfel, blondina trebuie mereu să gătească pentru familia sa și de aceea apelează la preparate gustoase, pe placul tuturor și care nu necesită un timp foarte mare de petrecut în bucătărie.

De data aceasta, în cadrul rubricii „Să crești mare”, difuzată pe Kanal D, Alina Laufer a pregătit rețeta sa de cartofi cu bacon și cașcaval.

Astăzi o să facem o rețetă cu cartofi. Cartofii sunt preferații mei în orice situație. Astăzi vom face niște cartofi împănați cu bacon și cașcaval .”, a spus Alina Laufer.

Rețeta de cartofi cu bacon și cașcaval a Alinei Laufer

Citește și: VIDEO „Arată ca și cum ar fi luate de la cofetărie. Un adevărat corn al abundenței.” Rețeta de cornuri umplute cu vanilie a Alinei Laufer

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: VIDEO „Nu sărățele normale, ci cu bacon. Un exemplu de rețetă rapidă și plină de savoare.” Rețeta sărățelelor cu bacon a Alinei Laufer

Ingrediente:

Potrivit informațiilor oferite de Alina Laufer, pentru a pregăti această rețetă avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • cartofi de copt;
  • bacon;
  • cașcaval;
  • unt;
  • sare.

Mod de preparare:

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Alina Laufer a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul foarte simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este unul de-a dreptul delicios.

Mai întâi o să crestăm cartofii. Un mic truc pe care îl puteți folosi este să puneți două opritoare. Pot fi bețe chinezești, ustensile de bucătărie, absolut orice. Mergeți până când simțiți că ați tăiat cartoful, dar nu de tot.

În felul acesta obținem niște crestături egale și nu riscăm să rupem cartoful. Tăiem cașcavalul, îl înfășurăm în bacon, după care îl așezăm frumos în despicăturile pe care le-am făcut în cartof. După aceea așezăm cartofii în tavă și îi presărăm cu puțină sare. La sfârșit nu mai avem de făcut decât să așezăm untul deasupra și să îi dăm la cuptor. Cartofii noștri sunt gata. O idee inedită, arată minunat! Cred că sunt pe placul tuturor copiilor.
La mine în casă sunt mari amatori de cartofi. Puteți să și fierbeți cartofii înainte, dar nu de tot, doar așa pe jumătate și atunci timpul petrecut la cuptor va fi mult mai scurt. Poftă bună
!”, a spus Alina Laufer.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Tăițeii se fac primii în momentul în care vă apucați de supă și până când terminați supa, tăițeii se usucă suficient!” Rețeta de tăiței de casă a Gabrielei Cristea!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies