VIDEO Oana Radu, amintiri crunte din perioada în care iubitul ei a suferit un accident sfâșietor. “A fost un șoc, a fost groaznic. Eram în stare să prefer viața lui decât cea a mamei mele.”

VIDEO Oana Radu, amintiri crunte din perioada în care iubitul ei a suferit un accident sfâșietor. “A fost un șoc, a fost groaznic. Eram în stare să prefer viața lui decât cea a mamei mele.”
VIDEO Oana Radu, amintiri crunte din perioada în care iubitul ei a suferit un accident sfâșietor. “A fost un șoc, a fost groaznic. Eram în stare să prefer viața lui decât cea a mamei mele.”

Oana Radu a făcut destăinuiri cutremurătoare despre perioada în care iubitul ei a fost incendiat.

Oana Radu, cunoscuta artistă, a trecut prin momente cumplite atunci când iubitul ei, Alin Suflea, a fost incendiat. Invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, aceasta a povestit despre relația pe care avut-o timp de doi ani cu tânărul, și chiar dacă cei de locuiau în aceeași casă, în ultimul an nu au mai avut niciun fel de relație. A primit un telefon de la sora bărbatului cum că acesta a fost incendiat, iar vestea a venit pentru ea ca un șoc. 

“În ultimul an, eu și Alin locuiam în aceeași casă, dar nu mai aveam practic o relație de niciun fel. Mama și sora lui știau foarte bine situația dintre noi și încerca să ne ajute să spargem acest cerc toxic. Într-o zi, când el a plecat la Craiova să dea un examen, pentru că se înscrisese la școala de asistenți, în speranța că își va găsi un job și o carieră în Craiova, am primit un telefon de la sora lui care a spus că cineva i-a dat foc, că l-a ars.

A fost un șoc, a fost groaznic. Cea mai grea perioadă din viața mea și nu știu cum sincer cineva poate să rămână lucid după așa ceva. Eram atât de supărată pe mine pentru că eu, în ultimul an, tot încercam să caut soluții să-l conving să plece, să ne despărțim amiabil, să facem cumva. Și în momentul în care am aflat treaba asta, zici că era vina mea.”,
a povestit Oana Radu.

Oana Radu, în șoc după incendierea iubitului ei

Citește și: Oana Radu le dă peste nas celor care o critică pentru aspectul său fizic: „Eu cred că 99% din femeile din România și-ar dori să arate ca mine. Mie mi se pare că felul în care arăt este un ideal!”

Oana Radu
Oana Radu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Oana Radu, dezvăluiri dureroase despre lipsa unui tată în viața sa! Cât de greu i-a fost mamei artistei să o crească singură! „Împrumuturi în bancă, datorii, lipsa hainelor pentru ea.”

Oana Radu a mărturisit că chiar ar fi fost în stare să aleagă viața lui, în detrimentul mamei sale, iar în momentul în care i-au amputat piciorul, a început să caute fundații pentru a-l ajuta cu o proteză.

A mărturisit că s-a simțit vinovată pentru tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă a acelui an și ar fi fost în stare să muncească toată viața pentru a-l ajuta. Tot atunci a fost și perioada în care i s-au declanșat atacurile de panică. 

“Eram în stare, dacă mă întreba cineva atunci, să prefer viața lui decât cea a mamei mele. Aș fi fost în stare să șterg totul cu buretele și să muncesc toată viața pentru omul acesta.

La un moment dat, în cele 25 de zile de spitalizare, i-au amputat un picior și după ce l-au amputat, nu am mai așteptat să văd dacă trăiește sau nu, ci am început să le scriu tuturor celor care aveau fundații de genul acesta pentru proteze. Aș fi fost în stare să muncesc o viață întreaga să îl ajut. A fost un șoc. Dacă mă întrebai cine sunt, unde sunt, cum mă cheamă, nu mai știam.
Atunci au pornit cele mai rele atacuri de panică și efectiv simțeam că mor la fiecare 5 secunde.”,
a mai povestit artista.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

Oana Radu
Oana Radu[Sursa foto: Facebook]
 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Oana Radu, mărturisiri dureroase despre lipsa tatălui! De ce nu poate artista să îl accepte pe bărbat în viața sa! „Mi-a lipsit prea mult. Mi-au lipsit prea multe. E foarte greu.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce Connect-R și Alex Velea nu au permis de conducere? Răspunsul amuzant al artistului

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies