VIDEO OMG! Un exemplu de urmat- tumora de pe fata nu o opreste sa faca ce-i place

VIDEO OMG! Un exemplu de urmat- tumora de pe fata nu o opreste sa faca ce-i place
VIDEO OMG! Un exemplu de urmat- tumora de pe fata nu o opreste sa faca ce-i place

Marimar Quiora este un vlogger renumit care se ocupa de sectiunea beauty. Totul pare normal pana aici, insa ea sufera de o tumora rara care o impiedica sa respire si sa manance singura.

Cu toate acestea, Marimar nu s-a dat batuta si face ceea ce ii place. Realizeaza tutoriale de make-up minunate si are foarte mult subscriberi pe YouTube. Mai mult, ei ii place sa calatoreasca foarte mult si face si cursuri de Zumba.

Marimar este un exemplu de viata uluitor. Tumora care i-a mutilat fata nu a oprit-o de la nimic. Cu toate ca se hraneste artificial si respira foarte greu, ea nu a renuntat la pasiunile ei si adora sa ii invete si pe cei din jur cate putin din ce face ea.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop IUNIE 2017. Afla ce iti rezerva astrele in prima luna de vara - doua zodii pierd daca nu tin pasul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies