VIDEO Patrick dorește să afle părerea Biancăi despre băieți, dar și ce a deranjat-o la ziua Virginiei. „Ai făcut un gest când ai luat mâinile de pe tine și am încercat să le pun înapoi.”

VIDEO Patrick dorește să afle părerea Biancăi despre băieți, dar și ce a deranjat-o la ziua Virginiei. „Ai făcut un gest când ai luat mâinile de pe tine și am încercat să le pun înapoi.”
VIDEO Patrick dorește să afle părerea Biancăi despre băieți, dar și ce a deranjat-o la ziua Virginiei. „Ai făcut un gest când ai luat mâinile de pe tine și am încercat să le pun înapoi.”

Patrick și Bianca au avut o discuție în grădină, acolo unde tânărul a vrut să afle părerea ei despre ceilalți băieți.

Patrick și Bianca din Casa Iubirii au avut o discuție în grădină, iar cei doi o fac de câte ori au ocazia. Chiar și conversațiile pe care le au sunt din ce în ce mai apropiate, asta pentru că tânărul o ia de mănă, iar Bianca nu pare să-l refuze. Patrick a vrut sa afle părerea ei despre restul băieților din casă, iar ea a mărturisit că nu are nicio părere și că îi privește pe toți în egală măsură, deoarece nu a încercat nimeni până acum să se apropie de ea sau să îi atragă atenția.

Patrick: Ce părere ai de restul băieților din casă?

Bianca: Adică?

Patrick: Ce părere ai de restul băieților din casă? Nu știu cum să o spun.

Bianca: În ce sens?

Patrick: În orice sens.

Nu știu, habar nu am. Ți s-a părut vreodată că cineva vrea să îți transmită ceva?

Bianca: Nu.

Patrick: Râzi acum?

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Bianca: Nu. Nu mi s-a părut. N-am nicio părere, sunt niște oameni ok toți.

Absolut toți, fără nicio diferența. Nu știu ce să zic. Nu mi-a atras atenția nimeni, să fiu pe cineva, să stau să îi analizez comportamentul.

Patrick: Foarte bine.

Bianca: Iar acum: “Stai să-ți spun. Robi.. Am observat la Robi...” Cum ai fi reacționat?

Patrick: Te-aș fi lăsat să spui dacă ai fi observat ceva.

Patrick dorește să afle ce a supărat-o pe Bianca la ziua Virginiei

Citește și: VIDEO Robert, încolțit în Casa Iubirii! Concurentul le acuză pe fete de invidie: „Nu veni tu să îmi dai lecții după o săptămână de Casa Iubirii.”

Patrick
Patrick[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: VIDEO Patrick este deranjat de ținuta Biancăi! Concurentul îi atrage atenția: „Ținuta m-a deranjat. Sunteți femei frumoase, vreți să vă puneți în valoare, vreți să fiți sexy.”

În momentul în care aceștia au participat la ziua Virginiei, Patrick a observat că ea ar fi fost deranjată de un gest pe care l-a făcut, însă nu știe exact de ce anume i-a îndepărtat mâinile de pe ea. Tânăra a negat că ar fi supărat-o ceva.

Citește și: Surpriza inedită pe care Bianca Drăgușanu i-a facut-o fiicei de ziua ei! Sofia a împlinit opt ani- kanald.ro

Citește și: "I-a murit creierul" Cel mai monstruos culturist din lume a decedat. Ilia avea 36 de ani și mânca șapte mese pe zi- stirilekanald.ro

Bianca: Mă acoperi?

Patrick: Da. Cum ți s-a părut la ziua Virginiei? Am observat un deranj de-al tău, puțin.

Bianca: Ce deranj ai observat tu?

Patrick: Ai făcut, la un moment dat, un gest când ai luat mâinile de pe tine și am încercat să le pun înapoi.

Nu știu ce te-a deranjat, ce am zis. Ori la dans, ori când am vrut să mergem acolo toți.

Bianca: Nu-i adevărat.

Bianca
Bianca[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

VIDEO Patrick este deranjat de ținuta Biancăi! Concurentul îi atrage atenția: „Ținuta m-a deranjat. Sunteți femei frumoase, vreți să vă puneți în valoare, vreți să fiți sexy.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

FOTO. Mesajul transmis de Serhat Akin după ce fost împuşcat la ieșirea dintr-un studio TV: "Au tras în picioarele mele după program"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Ea a fost marea dragoste a celebrului Halit Özgür Sarı, actorul care interpretează rolul Yaman în noul serial turcesc “Inimă rebelă”! Publicul a cunoscut-o pe frumoasa actriță în producția Doctorul minune

"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică


Cookies