VIDEO Roberta, descalificată din Casa Iubirii! Sebastian își asumă să plece alături de ea. „S-a ajuns în punctul în care nu mai putem trece cu vederea”

VIDEO Roberta, descalificată din Casa Iubirii! Sebastian își asumă să plece alături de ea. „S-a ajuns în punctul în care nu mai putem trece cu vederea”
VIDEO Roberta, descalificată din Casa Iubirii! Sebastian își asumă să plece alături de ea. „S-a ajuns în punctul în care nu mai putem trece cu vederea”

Roberta din Casa Iubirii a fost descalificată, iar Sebastian a ales să o urmeze afară.

Momentele tensionate din ultima perioadă care au avut loc în Casa Iubirii au atras după sine mai multe sancțiuni în cazul concurenților, iar același lucru s-a întâmplat și cu Roberta, care a ajuns să fie descalificată. În timpul Galei, Andreea Mantea a încercat să explice de ce nu mai poate să treacă cu vederea acest comportament și motivul pentru care ea va pleca din emisiune.

Andreea Mantea: Decizia noastră a fost să te descalificăm.

Comportamentul tău nu are nicio scuză. Au fost foarte multe momente în care am închis ochii, dar câteodată în viață trebuie să înveți să spui: „Stop, până aici, nu mai accept”. Iar noi ne-am asumat acest drept în ceea ce vă privește pe voi. Este prea mult. S-a ajuns în punctul în care nu mai putem trece cu vederea aceste ieșiri pe care le aveți voi. V-am spus încă de săptămâna trecută că se vor schimba foarte multe lucruri în această casă.
Mare grijă la felul în care vă comportați pentru că nu vă mai permitem să încălcați regulamentul, indiferent de cine sunteți și câte voturi aveți, susținători sau cât de mult vă iubiți. Atâta vreme cât noi nu putem colabora, pentru că noi nu suntem dușmanul, noi suntem prietenul, va trebui să ne luăm la revedere.

Sebastian alege să plece alături de Roberta

Citește și: VIDEO Oare regretă Gagea despărțirea de Alexandra? Băieții au intervenit în discuția celor doi: "Când doi oameni se despart, mă gândesc că din senin nu trece supărarea."

Roberta
Roberta[Sursa foto: Captură Video ]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: VIDEO Bianca a aflat că Patrick este atras doar de femei mai mari ca el! Ce au discutat cei doi: "Așa m-a luat nebunia, încât m-am dus și m-am mutat acolo!"

Sebastian a ales și el să părăsească emisiunea alături de Roberta, astfel că cei doi își vor continua povestea de dragoste afară.

Andreea Mantea:  Am spus că în cazul în care Roberta va părăsi emisiunea, tu, Sebastian, vei suporta public clauzele contractuale ca tu să pleci împreună cu ea. Ți-am dat voie, așa că sunteți mână în mână. Am luat decizia să te descalificăm în această Gală. Părăsiți Casa Iubirii în această seară. Îmi pare tare rău pentru că sunteți un cuplu extrem de puternic în casă.

Încă o dată vă spun. Indiferent cine a greșit, părăsiți emisiunea. Îmi pare rău pentru voi că nu o să văd aici, pe scaunele acestea, în marea finală. Cum mi-a părut rău de Robert și Giuly, așa îmi pare rău de voi acum. Vă spun cât se poate de sincer.”

Citește și: Roberta și Sebastian, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Fiecare primește ceea ce merită” Unde se află acum cei doi, alături de fetița lui Sebastian- kanald.ro

Citește și: Ea este Virginia, doctorița de la ATI care a fost aproape strivită de o șoferiță! Coincidență stranie, accidentul s-a produs după ce și-a înmormântat socrul - stirilekanald.ro

Gagea și Antoni
Gagea și Antoni[Sursa foto: Captură Video ]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

VIDEO Virginia a ieșit zâmbind din camera roșie pe care a avut-o cu Gagea! Alexandra s-a aprins imediat! "Dar n-am treabă cu tine fetițo, ești zero, nu mă interesează de ce zâmbești tu sau nu!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Experiența dureroasă trăită de Ionuț Varodi: "Am fost supus la abuz și multe altele". Bucătărașul Lulu face terapie după plecarea din Gașca Zurli

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după 11 ani de la accidentul care i-a schimbat viața: Acesta a fost socru mic la nunta fiicei sale. Cum a arătat rochia de mireasă a Ginei, fata fostului pilot de Formula 1

"De data asta nu mai scapi" - Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...


Cookies