VIDEO Sebastian din Casa Iubirii l-a contactat pe Robert pentru a-și cere scuze din cauza comportamentului său. “Aici fiecare răspunde pentru ceea ce face.”

VIDEO Sebastian din Casa Iubirii l-a contactat pe Robert pentru a-și cere scuze din cauza comportamentului său. “Aici fiecare răspunde pentru ceea ce face.”
VIDEO Sebastian din Casa Iubirii l-a contactat pe Robert pentru a-și cere scuze din cauza comportamentului său. “Aici fiecare răspunde pentru ceea ce face.”

Sebastian și Robert au avut o discuție telefonică, iar tânărul i-a transmis lui Giuly ce au discutat.

Lucrurile din Casa Iubirii iau mereu întorsături neașteptate, astfel că nici conflictele nu ezită să apară între concurenți. De această dată, nu mai este vorba despre o ceartă în cuplu, ci despre lucrurile care s-au întâmplat în ultima perioadă între Robert și Sebastian, care i-au făcut să se gândească la anumite aspecte. Astfel, în timp ce Robert se afla pe terasă cu Giuly, acesta i-a povestit tinerei cum că a fost contactat de Sebastian pentru a-și cere scuze față de comportamentul pe care l-a avut în ultima perioadă.

Tânărul a ținut să spună că al său coleg a avut și niște certuri cu părinții lui din cauza comportamentului avut în emisiune.

Robert: Nu am vorbit absolut nimic. S-a terminat Gala și nu am vorbit absolut nimic cu el. Nu i-am dat de înțeles că aș avea ceva cu el, mai ales după Gală. Ok, îl înțeleg și asta. M-a sunat aseară foarte dezamăgit, că îi pare rău, că nu are nimic cu mine și că din cauza emisiunii se comportă așa.

Nu ar fi vrut să spună atâtea, că a avut și niște discuții cu părinții lui și s-a certat chiar și cu ei pe această temă. Pentru că nu are un comportament 100% ok.

Robert spune despre Sebastian că nu are un suflet rău, însă are un comportament diferit față de el

Citește și: VIDEO Războiul dintre Julia și Robert cu Giuly continuă în Casa Iubirii! „Eu acum ar trebui să fiu trimisă la tăiere pentru că sunt vulcanică? Nu văd nimic greșit în asta și în a fi diferiți.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sebastian
Sebastian[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: VIDEO Sebastian, în lacrimi! Concurentul nu mai știe ce să facă pentru a-i demonstra Robertei că o iubește: „Mă deranjează faptul că nu pot să fiu cu Roberta așa cum mi-aș dori cu adevărat.”

Iubitul lui Giuly a mai adăugat că până și mama lui Sebastian a ținut să comunice cu el, pentru a nu fi supărat pe fiul ei.

Acesta i-a transmis că l-a înțeles și că știe despre schimbările de comportament pe care le are. A ajuns la concluzia că nu are un suflet rău, însă este diferit față de el.

Citește și: Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

Robert:   Mama lui i-a spus: “ai ajuns să te iei și cu Robert acolo?” Și el să îi dea numărul meu de telefon mamei lui, să mă sune mama lui, să vorbească și să nu fiu supărat sau ceva. Și i-am spus: “Nu sunt atât de supărat, te-am înțeles, știu că tu când ești în acele momente, ești cum ești, ai schimbări de temperament.”

Până la urmă nu pot să zic că Sebastian are un suflet rău, are un suflet bun, dar comportamentul lui este total diferit față de al meu. Pot să îi spun toată ziua ce e bine și ce e rău? Nu. Aici fiecare răspunde pentru ceea ce face.  



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

VIDEO Sebastian și Roberta, discuție în Cuibușorul Iubirii. Concurenta vrea să știe ce îl deranjează pe iubitul său în relație: „Vreau să existe comunicare.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies