VIDEO Si-a vopsit unghiile cu lipici alb! Vei vrea sa incerci imediat acest truc cand vei afla de ce

VIDEO Si-a vopsit unghiile cu lipici alb! Vei vrea sa incerci imediat acest truc cand vei afla de ce
VIDEO Si-a vopsit unghiile cu lipici alb! Vei vrea sa incerci imediat acest truc cand vei afla de ce

Unghiile frumoase necesita multa atentie, dar cu un truc uimitor poti avea cele mai ingrijite maini exact ca la salon. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cativa pasi.

Ai nevoie de lipici alb simplu pe care sa il pui intr-o sticluta goala de oja. Apoi, cu ajutorul unei seringi adaugi cateva picaturi de apa. Imediat dupa aceea, agiti foarte tare pana cand compozitia se omogenizeaza.

Amestecul obtinut este ideal pentru unghiile tale. Atunci cand doresti sa iti schimbi culoarea o poti face mult mai usor, fara sa ai nevoie de acetona. Cu ajutorul unghilor si degetelor o elimini foarte usor.

(vezi video)

Mai mult, amestecul minune te ajuta sa nu ramana culoare pe langa unghie. Il aplici pe cuticule si imediat il elimini cu degetele. Voila, acum ai unghii exact ca la salon!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Adina Buzatu s-a confruntat cu o problemă de greutate, în trecut. Cum a reușit marele stilist să o țină sub control? "Mă apuca noaptea foamea, și reveneam la o greutate mai mare, iarăși luptam să slăbesc!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies