VIDEO Tavi Clonda, despre cum a fost momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Cristea. “Îmi era frică și de cuvântul “soție.”

VIDEO Tavi Clonda, despre cum a fost momentul în care a cerut-o în căsătorie  pe Gabriela Cristea. “Îmi era frică și de cuvântul “soție.”
VIDEO Tavi Clonda, despre cum a fost momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Cristea. “Îmi era frică și de cuvântul “soție.”

Artistul a povestit cum a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Cristea.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Invitat în cadrul emisiunii Online Story by Cornelia Ionescu, artistul a vorbit despre cum s-a gândit să ceară de soție pe Gabriela Cristea și cum totul s-a întâmplat într-o vacanță, la Veneția. Deoarece era copleșit de emoții, a vrut să scape cât mai repede și chiar s-a gândit să o ceară în timp ce erau la o masă. 

“A fost o poveste foarte frumoasă. “Hai să mergem într-un City Break, să mai ieșim și noi trei zile.” Și unde să mergem? La Veneția. Nu am luat biletele la Veneția cu gândul să o cer, dar am zis că dacă merg la Veneția, acum e momentul. Nici nu știu, am avut emoții ca un copil. Am ținut inelul la mine trei zile și l-am luat în ultima zi.
Am ajuns în Veneția, era foarte frumos și de abia ajunsesem, am dus bagajele la hotel și ne-am pus pe malul canalului acolo, la o berărie, la un restaurant, la o terasă, ce era acolo și am luat câte o bere. Eu, care nu beau bere, dar era o căldură… Și am băut o bere și am mâncat o pizza foarte bună, simplă, dar bună. Atunci eram așa de fericiți amândoi, cred că a fost prima destinație în afara țării când am ieșit și cu ea și eram așa de fericiți.
Am zis că îl dau acum și scap, dar tot eu: “cum să povestim noi după că i-am dat inelul la o bere?” E urât, am zis că îl dau în gondolă, eu cu mine vorbeam, vorbeam singur.”
, a mărturisit soțul Gabrielei Cristea.

Tavi Clonda, despre cum a cerut-o de soție pe Gabriela Cristea, în gondolă

Citește și: VIDEO Tavi Clonda, despre momentul în care tatăl lui s-a stins din viață. Bărbatul nu a asistat la botezul nepoatei sale, Victoria! “Când dispare, atunci efectiv simți că se rupe ceva.”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea
Tavi Clonda și Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Gabriela Cristea l-a lăsat pe Tavi Clonda acasă și a plecat cu fetele în oraș! Ce sentimente au încercat-o pe vedetă: „Nu mai înțeleg cum să ies fără soțul meu. Am așa un soi de anxietate.”

Artistul s-a gândit ulterior că ar fi mai bine să o ceară într-un cadru mai romantic, așa că s-a gândit la o plimbare cu gondola, iar marele eveniment s-a

întâmplat acolo, descris în detaliu de el, copleșit de foarte mari emoții.  “Cel de acolo mi-a zis să luăm pe zi, dar să prindem și seară că e frumos și ziua, și seara. Ne plimbam noi cu gondola, eu nu mai aveam curaj, nu găseam și eu nimic să mă inspire. “Ce să fac? Ce să fac?” și până la urmă s-a făcut întuneric și am zis că dacă îl dau acum, nu mai vede nimic, mâine plecăm, ce fac? Aștept o lumină că mai erau prin canalele alea, țin minte, era un bec de la un far.
Am zis: “gata, acuma vine momentul” și am scos, i l-am dat, a durat 10 secunde lumina că trecea gondolierul, avea o viteză. Nu m-am pus în genunchi, am zis că nu mă pun în genunchi, că sunt în gondolă, ne răsturnăm. Am stat lângă ea. Nu am întrebat-o “Vrei să fii soția mea?”, că îmi era frică și de cuvântul “soție.” “Vrei să te căsătorești cu mine?” Am întrebat într-o fracțiune de secundă.
“Nu cred!” Mi-a stat inima în loc, să scot telefonul să ne fotografieze, nu știa ce scot eu de acolo și tot caut. Am sărbătorit în piața San Marco după. A fost foarte, foarte frumos.”,
a mai povestit Tavi Clonda.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

Tavi Clonda și Gabriela Cristea
Tavi Clonda și Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Gabriela Cristea l-a lăsat pe Tavi Clonda acasă și a plecat cu fetele în oraș! Ce sentimente au încercat-o pe vedetă: „Nu mai înțeleg cum să ies fără soțul meu. Am așa un soi de anxietate.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies