VIDEO Tensiuni mari între Julia și Teodora. Să fie Robi la mijloc între cele două? „Ce e cu atitudinea asta la tine, Julia? Cine te crezi tu?”

VIDEO Tensiuni mari între Julia și Teodora. Să fie Robi la mijloc între cele două? „Ce e cu atitudinea asta la tine, Julia? Cine te crezi tu?”
VIDEO Tensiuni mari între Julia și Teodora. Să fie Robi la mijloc între cele două? „Ce e cu atitudinea asta la tine, Julia? Cine te crezi tu?”

În gala trecută din Casa Iubirii, tensiunile dintre Julia și Teodora au reapărut.

Tensiunile sunt la ordinea zilei, atunci când vine vorba despre Teodora, Robi și Julia. În gala trecută, aceștia au fost subiectul discuțiilor, ambele concurente fiind deranjate de anumite aspecte. Deși părea că totul este clar, din partea Juliei, se pare că Teodora nu a fost de aceeași părere.

Tensiunile au apărut iar între Teodora și Julia

Citește și: VIDEO Robert și Giuly au fost descalificați din Casa Iubirii, după ce s-a aflat că au fost împreună în Italia! "Am aflat cu surprindere, că ați mai fost în Italia de alte trei ori!"

casa iubirii teodora
VIDEO Tensiuni mari între Julia și Teodora. Să fie Robi la mijloc între cele două?[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: VIDEO Alexandra din Casa Iubirii, extrem de supărată pe Gagea. Ce a făcut tânărul și cum a reacționat bruneta. „Cu mine din momentul acesta ești „pa”!"

Julia: Cred că Teodora știe foarte bine, că eu nu am absolut nimic, nici cu ea personal, nici cu interacțiunea dintre ea și Robi.

Si mi se pare foarte amuzant ca ea să vină aici și să spună că o înțep eu, cu toate că nu-mi aduc aminte o înțepătură pe care eu i-am dat-o, și ce zicea ea pe material, a zis Robi da, că suntem femeile lui și era vorba de ea, tocmai ce ajunsese în casă și m-am dus să-i spun, la modul: „Vino și tu aici să glumim!”, dar nu de altceva, ceea ce s-a și întâmplat ulterior, și alte înțepături din partea mea, Teodora te rog să vii cu exemple.

Teodora: Le-am spus.

Julia: Care sunt alea?

Teodora: Am zis pe material.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Julia: Care? Repetă-le.

Teodora: Ok, s-a întâmplat faza din grădină cu „femeile mele”, ulterior am plecat, m-am retras.

Julia: Aia a fost o glumă, râdeam toți patru.

Teodora: Da, ok, asta am zis o gluma, n-ai făcut-o tu, mi-ai reprodus ce a zis Robi. M-am dus ulterior la masă, stăteam singură, „Teodora, de ce stai singură? Vrei să plec în casa fetelor?”, ca și când tu ești un deranj pentru mine, n-am zis nimic.

Julia: Pentru că Robi interacționa cu mine sau ce făceam acolo, ne jucam.

Teodora: Nu, erai singură pe fotoliu, Robi era în treaba lui, n-avea legătură. M-am cerut la cameră, am zis să plec. „Asta este sa te dai interesantă!” sau ceva de genul, iar o chestie pe care n-am înțeles-o, am evitat-o și ulterior ce am zis pe material și astea au fost niște lucruri pe care eu chiar nu le-am înțeles.

Julia: Bine, Teodora ai dreptate.

Citește și: O antrenoare de fitness s-a despărțit de soțul ei, după ce i-a spus că arată ca un pepene! Transformarea incredibilă prin care a trecut femeia, după despărțire- kanald.ro

Citește și: Româncă de 42 de ani ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea...- stirilekanald.ro

Teodora: Dar n-am dreptul să mă deranjeze, Julia?

Julia: Poate să te deranjeze absolut tot ce vrei tu.

Teodora: Ok, ok și mă deranjează.

Robi: Ce ai atitudine asta mă? Ce e cu atitudinea asta la tine, Julia? Cine te crezi tu? Ce te crezi tu de ai atitudinea asta? Eu nu înțeleg. Doamne... ai noroc cu fetele astea că-s prea finuțe, prea finuțe pentru tine fetele astea.”

casa iubirii julia
VIDEO Tensiuni mari între Julia și Teodora. Să fie Robi la mijloc între cele două?[Sursa foto: Captură YouTube]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

VIDEO Sebastian și Roberta, momente speciale în afara casei. Ce conștientizări a avut tânărul. „Mi-a fost teamă să fiu sincer în totalitate cu tine.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Calendar ortodox OCTOMBRIE 2024. Cele 4 sărbatori importante ale lunii de care trebuie să ții cont neapărat

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Patrick, sărut pasional cu Bianca, în „Casa iubirii”! Cum a reacționat frumoasa concurentă după gestul făcut de Patrick

A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni


Cookies