Propolisul este cel mai puternic antibiotic natural.
De aceea o cura cu tinctura de propolis pentru Helicobacter pylori poate fi utila. Este recomandat sa discutati cu medicul dumneavostra inainte de tratament si, eventual, sa mergeti la un apifitoterapeut, pentru a va prescrie o schema de tratament.
De obicei, cura cu tinctura de propolis pentru Helicobacter consta in administrarea a cate 40 de picaturi de tinctura de propolis 30% de doua ori pe zi, dimineata si seara.
Tinctura se dizolva intr-un pahar cu lapte cald, care se bea pe stomacul gol, cu 30 de minute inainte de masa. Doza este ajustabila in functie de greutatea pacientului, de aceea este util sfatul unui medic.
Deosebit de eficienta este si mierea de Manuka. Se foloseste miere de Manuka umf +15. Se unge o felie de paine cu o lingurita de miere si se mananca cu o ora inainte de mesele principale.
Este bine ca mierea sa fie pe paine ca sa ramana mai mult timp in stomac si sa fie absorbita in sange. Dupa ce se mananca mierea pe paine nu se bea si nu se mananca nimic timp de 30 de minute.
Cantitatea poate fi diminuata atunci cand durerile de stomac scad in intensitate. Veti resimti o ameliorare a simptomelor dupa cateva zile, dar bacteria dispare in timp, in general dupa 2-4 luni.
Sursa: curademiere.ro
De aceea o cura cu tinctura de propolis pentru Helicobacter pylori poate fi utila. Este recomandat sa discutati cu medicul dumneavostra inainte de tratament si, eventual, sa mergeti la un apifitoterapeut, pentru a va prescrie o schema de tratament.
De obicei, cura cu tinctura de propolis pentru Helicobacter consta in administrarea a cate 40 de picaturi de tinctura de propolis 30% de doua ori pe zi, dimineata si seara.
Tinctura se dizolva intr-un pahar cu lapte cald, care se bea pe stomacul gol, cu 30 de minute inainte de masa. Doza este ajustabila in functie de greutatea pacientului, de aceea este util sfatul unui medic.
Deosebit de eficienta este si mierea de Manuka. Se foloseste miere de Manuka umf +15. Se unge o felie de paine cu o lingurita de miere si se mananca cu o ora inainte de mesele principale. Este bine ca mierea sa fie pe paine ca sa ramana mai mult timp in stomac si sa fie absorbita in sange. Dupa ce se mananca mierea pe paine nu se bea si nu se mananca nimic timp de 30 de minute.
Cantitatea poate fi diminuata atunci cand durerile de stomac scad in intensitate. Veti resimti o ameliorare a simptomelor dupa cateva zile, dar bacteria dispare in timp, in general dupa 2-4 luni.
Sursa:
curademiere.ro Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro