Vindeca-te de cancer la colon cu mere! Afla cum este posibila aceasta minune!

Vindeca-te de cancer la colon cu mere! Afla cum este posibila aceasta minune!
Vindeca-te de cancer la colon cu mere! Afla cum este posibila aceasta minune!

Cancerul de colon este in prezent a doua cauza de deces pentru femeile din intreaga lume, si a treia cauza pentru barbati.

 

Studii au descoperit ca un compus natural numit oligozaharide, derivat din mere, determina uciderea a 46% din celulele cancerului de colon uman in vitro, fiind mai eficienta decat orice procedura conventionala – chimioterapia.
In plus, spre deosebire de medicamentele chimio toxice, oligozaharide sunt compusi naturali, ce promoveaza sanatatea pe scara larga, fiind prezente in fructe si legume.
Cercetatorii s-au concentrat pe mere, folosindu-le ca un mijloc natural pentru tratarea si prevenirea cancerului de colon, deoarece acestea sunt fructele cele mai consumate de populatia multor tari, si
au descoperit deja ca acestea au o capacitate de a lupta impotriva cancerului de san, cancerului ovarian, cancerului pulmonar, cancerului de ficat si cancer de colon.
Oligozaharidele din mere au fost folosite in acest studiu, deoarece proprietatile lor anti-cancer au fost stabilite deja.
Oligozaharidele au castigat o atentie tot mai accentuata in calitatea de produse alimentare generale de promovare a sanatatii functionale, si sunt, probabil, folosite pentru a imbogati mai multe alimentele pe care le mananci deja (de exemplu, ca fructooligozaharide).
Acestea au fost gasite in studii pentru a promova sanatatea florei intestinale, controlul glicemiei, precum intarirea sistemului imunitar. Oligozaharidele apar in mod natural in multe plante (fructe, legume si alge), precum si in miere si lapte.
Ele pot fi, de asemenea, formate prin descompunerea glucidelor mai complexe de fructe (adica de pectina) de enzime pectolitice, asa cum a fost facut de catre cercetatorii din acest studiu.
Intr-o anumita masura, aceasta reactie poate aparea atunci cand mancam fructul crud, deoarece merele contin in mod natural circa 1,5% la suta pectina, precum si o enzima pectinaza. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca sucul de mere prelucrat comercial nu contine practic nici o pectina sau enzima activa, si contine, de asemenea, doar circa 10% din polifenoli, comparativ cu merele crude. Ca de obicei, fructele sau legumele crude si proaspete sunt mult mai sanatoase decat varianta prelucrata.
Sursa: Secretele.ro, autor Cristian Iacov

Studii au descoperit ca un compus natural numit oligozaharide, derivat din mere, determina uciderea a 46% din celulele cancerului de colon uman in vitro, fiind mai eficienta decat orice procedura conventionala – chimioterapia.

In plus, spre deosebire de medicamentele chimio toxice, oligozaharide sunt compusi naturali, ce promoveaza sanatatea pe scara larga, fiind prezente in fructe si legume. 



Cercetatorii s-au concentrat pe mere, folosindu-le ca un mijloc natural pentru tratarea si prevenirea cancerului de colon, deoarece acestea sunt fructele cele mai consumate de populatia multor tari, si au descoperit deja ca acestea au o capacitate de a lupta impotriva cancerului de san, cancerului ovarian, cancerului pulmonar, cancerului de ficat si cancer de colon. 

Oligozaharidele din mere au fost folosite in acest studiu, deoarece proprietatile lor anti-cancer au fost stabilite deja.


Oligozaharidele au castigat o atentie tot mai accentuata in calitatea de produse alimentare generale de promovare a sanatatii functionale, si sunt, probabil, folosite pentru a imbogati mai multe alimentele pe care le mananci deja (de exemplu, ca fructooligozaharide). Acestea au fost gasite in studii pentru a promova sanatatea florei intestinale, controlul glicemiei, precum intarirea sistemului imunitar. Oligozaharidele apar in mod natural in multe plante (fructe, legume si alge), precum si in miere si lapte. 


Ele pot fi, de asemenea, formate prin descompunerea glucidelor mai complexe de fructe (adica de pectina) de enzime pectolitice, asa cum a fost facut de catre cercetatorii din acest studiu. Intr-o anumita masura, aceasta reactie poate aparea atunci cand mancam fructul crud, deoarece merele contin in mod natural circa 1,5% la suta pectina, precum si o enzima pectinaza. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca sucul de mere prelucrat comercial nu contine practic nici o pectina sau enzima activa, si contine, de asemenea, doar circa 10% din polifenoli, comparativ cu merele crude. Ca de obicei, fructele sau legumele crude si proaspete sunt mult mai sanatoase decat varianta prelucrata. 

Sursa: Secretele.ro, autor Cristian Iacov

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 

Citește și: Alexandra și Dennis au primul sărut, iar Gagea izbucnește în lacrimi! Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii” sâmbătă, 9 noiembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Polițist de 21 de ani, găsit mort în baia secției de poliție unde lucra. Cum s-a petrecut tragedia- stirilekanald.ro



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Anunț pentru pensionarele cu carduri de alimente! Cum vor fi afectate doamnele de noua schimbare?

După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor

Primele imagini cu fiul Getei Sterp! Sora lui Culiță a vrut să împărtășească asta cu toată lumea. Abia și-a putut stăpâni emoțiile

Durere fără margini în familia lui Elwood Edwards! Omul din spatele vocii „You've got mail” a murit. Cauza decesului

O ZODIE va primi o oportunitate greu de refuzat săptămâna aceasta!

Simay Barlas, protagonista serialului „Inimă rebelă”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum arăta tânăra actriță în urmă cu cinci ani

Polițist de 21 de ani, găsit mort în baia secției de poliție unde lucra. Cum s-a petrecut tragedia


Cookies