„Vine cu aceste acuzații terifiante”. Călin Geambașu și-a dat tatăl în judecată și îl așteaptă la tribunal

 Călin Geambașu
Călin Geambașu

Artistul a anunțat că și-a dat tatăl în judecată și a decis să îl implice în cadrul unui proces. Care este motivul conflictului dintre cei doi

Călin Geambașu nu are de gând să treacă cu vedere acțiunile persoanelor care l-au afectat, într-un fel sau altul, de-a lungul timpului. După ce a da-o în judecată pe fosta logodnică, Angelica Cadar, proces în urma căruia ar urma să primească nu mai puțin de 30.000 de lei, artistul își dă în judecată și tatăl. Petre Geambașu, părintele lui, este obligat să răspundă în instanță pentru acuzațiile aduse de către fiul său.

Iată despre ce este vorba:

Citeste si: Autoritățile vor să mușamalizeze tragedia? Ce scrie în raportul de deces al Roxanei Donisan, românca ucisă de rechin în Egipt

 Călin Geambașu
Călin Geambașu[Sursa foto: Facebook]

Călin Geambașu și-a dat tatăl în judecată

Potrivit click.ro, primul termen de judecată dintre Călin și Petre Geambașu ar avea loc pe data de 14 septembrie, asta după ce a fost amânat de câteva ori.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Conflictul dintre cei doi a pornit în urmă cu mulți ani, asta după ce Călin Geambașu a vorbit în mod public despre traumele pe care le are din cauza tatălui său. Se pare că adolescența acestuia a fost umbrită de acțiunile violente ale lui Petre Geambașu, căci acesta găsea modalități bizare de a-l pedepsi, mai exact îi arunca jucăriile dacă nu era cuminte sau chiar îl punea să mănânce de pe capacul de la WC.

Citeste si: Probleme în pușcărie pentru Elena Udrea. Ce dezvăluiri a făcut avocata ei despre starea în care se află fostul ministru

 Petre Geambașu
Petre Geambașu[Sursa foto: Facebook]

Petre Geambașu îl acuză pe fiul său fără să aibă dovezi

Compozitorul a susținut în mod public faptul că fiul său a dorit să-și incendieze mama, însă nu a oferit detalii suplimentare în acest sens.

„Anul trecut a fost totul normal, au fost la piscină, au venit la noi în vizită… am ieșit împreună, la noi acasă. Treaba s-a stricat atunci când vine vorba de datorii, ne-a dat afară din casă, eram cu copilul. El vine cu aceste acuzații terifiante, apocaliptice, tot el pune în mod acuzator filmarea, dar fără să nu fie niciun incendiu acolo”, povestea Călin Geambașu, în emisiunea lui Dan Capatos.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Povestea bizară a unei femei care a găsit pe bordul mașinii o sticlă cu apă. Nu i-a venit să creadă când a aflat ce înseamnă acest lucru

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies