„Vine la petreceri cu zece oameni, normal că sunt alte prețuri. Ea vine cu microbuzul, cu o armată de oameni.” Cât cere Georgiana Lobonț pentru o nuntă? Suma impresionantă cu multe zerouri!

„Vine la petreceri cu zece oameni, normal că sunt alte prețuri. Ea vine cu microbuzul, cu o armată de oameni.” Cât cere Georgiana Lobonț pentru o nuntă? Suma impresionantă cu multe zerouri!
„Vine la petreceri cu zece oameni, normal că sunt alte prețuri. Ea vine cu microbuzul, cu o armată de oameni.” Cât cere Georgiana Lobonț pentru o nuntă? Suma impresionantă cu multe zerouri!

Află din rândurile următoare care este onorariul celor mai căutați artiști de la noi din țară.

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică de petrecere de la noi din țară. Cântăreața are o mulțime de fani, iar melodiile sale ajung foarte repede în topurile de pe YouTube. Acest lucru o face să fie foarte căutată în cadrul evenimentelor private, la nunți și botezuri.

Cu toate acestea, oamenii care vor să aibă parte de prezența sa la astfel de evenimente trebuie să scoată sume frumoase de bani din buzunar.

Cât câștigă Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău în urma unei cântări

Citește și: „De ce să stai să plângi, să fii supărat, să te necăjești? Nu am de ce! Eu îmi continui ritmul.” Georgiana Lobonț a făcut declarații tulburătoare, după ce a pierdut sarcina

Cât câștigă Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău în urma unei cântări

Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău sunt două artistei foarte îndrăgite, care au muncit foarte mult de-a lungul carierei lor astfel încât să se poată bucura de succesul pe care îl au în prezent.

Astfel, cele două depun un adevărat efort în cadrul evenimentelor la care participă, străbătând țara în lung și-n lat. Artistele nu vin însă singure, ci o adevărată echipă în spate, asigurându-se că fac un show de excepție. Astfel, în conformitatea cu munca pe care o depun, onorariul lor este pe măsură.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Potrivit unui organizator de evenimente, oamenii care își doresc să se distreze pe muzica celor două artiste trebuie să scoată din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 1.500 de euro pentru un program, în cazul unui recital solo.

Dacă își aduc și formația de instrumentiști, prețurile cântărețelor sar de 5.000 de euro și pot ajunge chiar până la 7.000.

Georgiana și Vlăduța au mare succes în Ardeal, de acolo și sunt ambele.

Ele cântă pe gustul celor de acolo, ca stil, ca ritm, nu merg doar pe horă și pe sârbă, ca la București, cântă mai variat, mai bagă și o hațegană. Se dansează mai multe jocuri, în acea zonă, ardelenii sunt mai sociabili, organizează mai multe petreceri, sunt și mai culți, din punct de vedere muzical, în școli se pune mare preț pe muzică. Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău au un onorariu de câte 1.500
de euro, pentru un recital solo, iar dacă vin cu instrumentiștii, onorariul lor sare de 5.000 de euro, dar poate ajunge și la 7.000 de euro, depinde de contract. Georgiana Lobonț vine la petreceri cu zece oameni, în trupă, normal că sunt alte prețuri. Ea vine cu microbuzul, cu o armată de oameni. Pentru cei 5.000 de euro, Georgiana are program de două ore, în reprize de câte 45 de minute.
Prețul mediu, per solist de muzică populară, în toate zonele țării, este de 1.500 de euro. Diferența, până la 5.000 de euro, este dată instrumentiștilor, la sonorizare, la transport, tot e de dat
”, a declarat un organizator de evenimente pentru  Playtech.ro.

Cât cere Georgiana Lobonț pentru o nuntă? Suma impresionantă cu multe zerouri!
Cât cere Georgiana Lobonț pentru o nuntă? Suma impresionantă cu multe zerouri![Sursa foto: Facebook]

Onorariile celor mai în vogă artiști au fost făcute publice

Citește și: „Pentru banii ăștia, tata nu ieșea nici până la poartă!” Care este tariful lui Ionuț Dolănescu? Dragoș Dolănescu, reacție neașteptată când a auzit cât câștigă fratele său în urma unei cântări

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Cât cere Georgiana Lobonț pentru o nuntă? Suma impresionantă cu multe zerouri!

Sofia Vicoveanca, Mioara Velicu și Daniela Condurache, Vali Vijelie, Niculina Stoican, Nicu Paleru și Steliana Sima sunt alți artiști foarte căutați la noi în țară, pentru evenimentele private. Aceștia au însă alte tarifuri, iar dintre ei, Vali Vijelie este cel care cere o sumă mai mare, dar totodată mai mică decât colegele sale de breaslă, Vlăduța și Georgiana.

Onorariul manelistului se situează între 3.000 și 5.000 de euro, în funcție de program. În ceea ce privește cântăreții de muzică populară, aceștia cer în jur de 1.500 de euro pentru a scoate invitații pe ringul pe dans pe melodiile lor.

„În Moldova, în top, ca vedete, la petreceri, sunt Sofia Vicoveanca, Mioara Velicu și Daniela Condurache, cu un onorariu de 1.500 de euro pentru un recital. Iar în București sunt ceruți și maneliștii, Vali Vijelie ia, cu trupa de lăutari, 3.000-5.000 de euro, adesea el vine și cu boxele lui, de acasă, ca să fie sigur că i se aude bine vocea. Mai au succes, în Capitală, Niculina Stoican, Nicu Paleru și Steliana Sima, tot cu 1.500 de euro, dar și trupele Hora și Rustic, care au un program variat, mai de oraș, un program de etno, de muzică dance, dar și de muzică ușoară”, a mai spus organizatorul de evenimente.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Mama a plecat de acasă imediat după ce am externat-o de la Institutul de Psihiatrie. Suferă de o tulburare psihică gravă.” Fiul femeii dispărute în urmă cu 20 de zile își caută disperat mama!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies