Vine un an nou in care mereu iti propui sa fii mai bun! Uite 15 modalitati prin care sa fii mai fericita in 2015

Vine un an nou in care mereu iti propui sa fii mai bun! Uite 15 modalitati prin care sa fii mai fericita in 2015
Vine un an nou in care mereu iti propui sa fii mai bun! Uite 15 modalitati prin care sa fii mai fericita in 2015

Da, cu totii ne propunem in fiecare seara, de Revelion, sa ne schimbam pentru anul care vine, sa fim mai buni si mai sufletisti si mai de toate... Dar niciodata nu ne tinem de cuvant. Oare de ce?

Ei bine, nu stim inca raspunsul la aceasta intrebare, dar venim cu o serie de 15 modalitati prin care te poti schimba pentru a fi mai fericita in 2015.

1. Incetineste si bucura-te de micile momente din viata. Simte gustul mancarii, admira apusul soarelui, cantecul pasarilor, fluturele care trece pe langa tine.

2. Spune 'nu' celor care iti irosesc timpul degeaba. Nu mai tine in preajma ta persoane care nu iti aduc nimic bun in viata, fie material sau spiritual.

Daca cineva mai mult iti iroseste timpul, renunta la prietenia cu el si fa lucruri mult mai interesante si utile.

3. Fii mai onesta si deschisa cu tine. Fa doar ce iti place si ce simti ca vrei tu, nu ce iti impune societatea. Daca nu esti pasionata de ce faci, renunta si urmeaza-ti visul.

4. Asuma-ti mai multe riscuri. Fa greseli si invata din ele.
Cazi si ridica-te. Ia provocarile in piept si vezi cum le poti rezolva. In viata, totul se rezuma la invatat.

5. Valorifica-ti prietenii. Simti ca numai tu esti cea care e intelegatoare si ascultatoare, iar celorlalti nu prea le pasa de tine? Daca nu esti ascultata la randul tau, e timpul sa iti cauti noi prieteni. Nu uita, prietenii pe care ii ai spun multe despre tine.

6.
Accepta ca trecutul nu poate fi schimbat. Nu mai retrai ce a fost si nu te mai gandi la ce ai gresit. Nu se va schimba nimic. Invata din greseli si aplica asta in viitorul apropiat.

7. Ajuta pe cineva cand are nevoie. Fie ca e cu o favoare sau doar cu un sfat bun, e bine sa o faci cand ti se iveste ocazia. intr-o zi, rolurile se pot inversa.


8. Nu mai inventa scuze pentru faptul ca nu ti-ai trait visul. Daca altii post sa o faca, si tu poti. In timp, vei regreta ca nu ai facut tot posibilul sa iti indeplinesti doleantele.

9. Bucura-te pentru altii. Gelozia te seaca pe interior si nu e bine. Bucura-te cand prietenilor le merge bine pentru ca si ei sa se bucure la fel cand iti merge tie bine.


10. Daruieste ce ti-ar placea sa primesti. Daca vrei compasiune, arata-le-o altora. What goes around, comes aroung.

11. Lasa-ti asteptarile la usa. Nu toti oamenii pot sa fie buni sau rai. Singura persoana de la care iti poti permite sa ai asteptari esti chiar tu, nu cei de langa tine.

12. Aproba-te. Nu conteaza ce cred altii despre tine, propria ta parere este cea care e importanta.
Daca tu esti de acord cu ceea care esti, e suficient. Parerea altora e neinteresanta!

13. Nu te mai multumi cu putin. Burlacia e mai placuta decat o viata nefericita in doi, cum si un job pe care il iubesti e mai placut decat unul care te face sa te simti mizerabil.

14. Respecta-ti intimitatea. Pastreaza unele lucruri pentru tine, nu trebuie sa iti stie toti absolut toata viata, chiar daca e vorba de prieteni sau de familie.


15. Traieste cu un scop propriu. Nu urma turma, nu face ca altii, ci ca tine si doar ce simtit cu adevarat ca trebuie sa faci.

Sursa: huffingtonpost.com

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Andreea Mantea îl contactează pe fostul iubit al Rebeccăi! Care este, de fapt, relația dintre cei doi? Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: A fost găsit mort, legat la mâini și cu o pungă neagră pe cap. Tânărul de 23 de ani din Călărași și-ar fi pus capăt zilelor după ce și-a pierdut tatăl într-un incendiu- stirilekanald.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Horoscop 27 septembrie 2024. O zodie este destul de agitată astăzi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Sumă exorbitantă cerută de Delia pentru o oră de cântat

EDITORIAL: Orice secundă e prețioasă...

Tânără în vârstă de 14 ani, însărcinată în șase luni, și un bărbat de 68 de ani, atacați de un urs, în județul Brașov. Care este starea de sănătate a celor două victime

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies