Vinete cu mozzarella si parmezan la cuptor! Reteta delicioasa!

Vinete cu mozzarella si parmezan la cuptor! Reteta delicioasa!
Vinete cu mozzarella si parmezan la cuptor! Reteta delicioasa!

Vinetele sunt bogate in minerale, doua dintre ele, fierul si calciul, fiind foarte importante pentru dezvoltarea armonioasa a organismului.

 

Ingrediente:
– 4 vinete medii
– 1,5 kg rosii bine coapte
– 300 g mozzarella
– 250 g parmezan ras sau alt cascaval uscat
– ulei de masline
– 5-6 catei de usturoi taiati felii subtiri
– busuioc verde
– sare, piper
Vinetele se spala, nu se curata de coaja, se taie felii in lung groase de 1-1,5
cm, se sareaza si se lasa la scurs.
Rosiile se curata de pielite si se taie maunt, cubulete.
Intr-o tigaie se incinge 1 lingura de ulei de masline si se caleste usor usturoiul. Se adauga rosiile si se fierb pana scad, circa 20 de minute. Se potrivesc de sare si piper.
Vinetele se prajesc in ulei si se scot pe prosoape de hartie pentru eliminarea excesului de ulei.
Intr-o tava se aseaza un strat de vinete urmat de jumatate din cantitatea de sos de rosii, jumatate din branza mozzarella si jumatate din cascavalul ras. Se presara busuioc tocat marunt.
Se repeta straturile in aceeasi ordine.
Se da tava la cuptorul preincins pentru 25-30 de minute.
Sursa

Ingrediente:

– 4 vinete medii
– 1,5 kg rosii bine coapte
– 300 g mozzarella
– 250 g parmezan ras sau alt cascaval uscat

ulei de masline
– 5-6 catei de usturoi taiati felii subtiri
– busuioc verde
– sare, piper

Vinetele se spala, nu se curata de coaja, se taie felii in lung groase de 1-1,5 cm, se sareaza si se lasa la scurs.Rosiile se curata de pielite si se taie maunt, cubulete.

Intr-o tigaie se incinge 1 lingura de ulei de masline si se caleste usor usturoiul.
Se adauga rosiile si se fierb pana scad, circa 20 de minute. Se potrivesc de sare si piper.

Vinetele se prajesc in ulei si se scot pe prosoape de hartie pentru eliminarea excesului de ulei.

Intr-o tava se aseaza un strat de vinete urmat de jumatate din cantitatea de sos de rosii, jumatate din branza mozzarella si jumatate din cascavalul ras. Se presara busuioc tocat marunt.


Se repeta straturile in aceeasi ordine.Se da tava la cuptorul preincins pentru 25-30 de minute.

Sursa

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies