Impresioneaza-ti prietenii cu o reteta delicioasa! Foloseste ierburi proaspete pentru a da savoare preparatului.
Ingrediente:
2 vinete
Ulei de masline
130 g quinoa
400 g rosii cherry
30 g de marar proaspat
30 g de busuioc proaspat
30 g de coriandru
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
120 g de branza feta
20 g de otet din vin alb
Sare
Mod de preparare:
Incalzeste grillul.
Fierbe quinoa intr-o oala cu apa.
Taie vinetele in felii de aproximativ 1 cm grosime si asezoneaza-le cu sare.
Aseaza feliile intr-o strecuratoare, presandu-le usor. Lasa-le sa stea vreo 15-30 minute si apoi tamponeaza cu un servetel de hartie pentru a indeparta gustul amar.
Foloseste o pensula pentru a aplica ulei de masline pe feliile de vinete. Pune vinetele pe grill si lasa-le sa se coaca timp de 4 minute pe fiecare parte.
Taie rosiile cherry in jumatate. Marunteste mararul, busuiocul si coriandrul. Cand quinoa este fiarta, amesteca rosiile cu aceasta. Adauga ierburile si branza feta, o lingura de ulei de masline, 2 linguri de otet si putina sare. Amesteca bine.
Aseaza cate putin din amestecul obtinut pe fiecare felie de vanata. Aseaza feliile pe un platou, in prealabil.
Sursa www.acouplecooks.com