Sigur nu ai mai mancat vinete preparate in acest fel. Aceasta reteta este simpla si delicioasa.
Ingrediente
5 vinete mici, aluat pentru clatite, o legatura patrunjel, 100 g cascaval, ulei, sare, piper.
Se fierb vinetele. Se strecoara, se trec sub jet de apa rece, se scurg bine, se taie in doua pe lungime si se scobesc de miez. Acesta se amesteca cu patrunjel tocat marunt si cascavalul ras, adaugandu-se putina sare si piper.
Cu aceasta compozitie se umplu vinetele, dupa care se dau printr-un aluat de clatite consistent. Se prajesc in ulei bine incins. Se servesc calde.
Sursa
Ingrediente
5 vinete mici, aluat pentru clatite, o legatura patrunjel, 100 g cascaval, ulei, sare, piper.
Se fierb vinetele. Se strecoara, se trec sub jet de apa rece, se scurg bine, se taie in doua pe lungime si se scobesc de miez.
Acesta se amesteca cu patrunjel tocat marunt si cascavalul ras, adaugandu-se putina sare si piper. Cu aceasta compozitie se umplu vinetele, dupa care se dau printr-un aluat de clatite consistent. Se prajesc in ulei bine incins. Se servesc calde.
Sursa Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro