Viorel Catarama, urmatorul invitat la „40 de intrebari cu Denise Rifai”. „De ce nu va voteaza romanii?”, „Cat costa o paine?”, printre intrebarile la care va raspunde celebrul om de afaceri

Viorel Catarama
Viorel Catarama, invitat la 40 de intrebari cu Denise Rifai

Invitatul de marti, 3 noiembrie, in emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, difuzata de Kanal D,  va fi Viorel Catarama.

Om de afaceri, nume cu greutate in politica romaneasca postdecembrista, aspirant la functia suprema in stat, implicat recent intr-un scandal care a cutremurat opinia publica, acesta se va afla fata in fata cu celebra jurnalista pentru a clarifica o serie de aspecte care l-au vizat direct si care au tinut primele pagini ale ziarelor de-a lungul timpului. 

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Cum este sa fii bogat intr-o tara saraca?”, „Cati bani ati pierdut din cauza pandemiei?”, „De ce nu va voteaza romanii?”, „Cat costa o paine?”  sunt doar cateva dintre intrebarile la care va trebui sa raspunda Viorel Catarama in interviul maraton, fata in fata cu Denise Rifai. 

 

Nu pierdeti marti, 3 noiembrie, de la ora 23:00, dezvaluiri in premiera facute de Viorel Catarama la „40 de intrebari cu Denise Rifai”, la Kanal D.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Secretul din culisele emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”; Care este ritualul celebrei jurnaliste, inainte de fiecare filmare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies