Viorel Lis a căzut în casă şi şi-a pierdut cunoştinţa! Oana: ”Sunt foarte speriată. A făcut un atac cerebral!”

Viorel Lis a căzut în casă şi şi-a pierdut cunoştinţa! Oana: ”Sunt foarte speriată. A făcut un atac cerebral!”
Viorel Lis a căzut în casă şi şi-a pierdut cunoştinţa! Oana: ”Sunt foarte speriată. A făcut un atac cerebral!”

Oana Lis şi viorel formează unul dintre cele mai atipice cupluri de la noi, însă cei doi se iubesc enorm, iar soţia edilului a arătat acest lucru de curând, când au trecut prin momente dificile.


Oana Lis a trecut prin clipe teribile de curând, când lui Viorel Lis i s-a făcut rău şi a leşinat în casă, sub privirile neputiincioase ale Oanei.

”Nu mai pot, jur.

Mă bucur doar că mai vin oameni pe la mine şi mai uit de ale mele. Nimeni nu ştie ce e în sufletul meu. N-am ieşit deloc din casă azi de frică. Astăzi, acum câteva ore, dormeam în pat, ştiam că Viorel e în camera lui şi eram foarte liniştită. Din somn aşa, m-a luat. Am rămas foarte panicată. Eram aici, în pat, iar el doarmea în camera lui. Am auzit un zgomot şi am fugit.
L-am văzut că a intrat în cameră, mi-a zis că nu mai vede, că se simte rău. Am sărit din pat, am văzut că se dezechilibrează. Am vrut să-l prind, dar a căzut pe pat, cu faţa în jos. L-am ţinut cu toată forţa de bluză, dar n-am putut să-l ţin bine. Din pat a căzut pe jos şi s-a lovit aici, de pat. Stătea cu capul în jos, voiam să-l ridic.
Cred că a avut un AVC (accident vascular cerebral), pentru că mătuşa mea a avut aşa ceva şi am găsit-o aşa, că ştiu simptomele.", 
a povestit ea, scrie wowbiz.ro.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Pasta de ardei - Preparat de toamna

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies