Viorel Lis vrea să fie incinerat! Care este motivul pentru care soţul Oanei îşi doreşte asta

Viorel Lis vrea să fie incinerat! Care este motivul pentru care soţul Oanei îşi doreşte asta
Viorel Lis vrea să fie incinerat! Care este motivul pentru care soţul Oanei îşi doreşte asta

Viorel Lis s-a confruntat recent cu probleme grave de sănătate. Fostul edil a declarat în cadrul unei emisiuni de televiziune că își dorește să fie incinerat, iar cenușa să fie depusă în curtea casei în care a copilărit.

Citeste si: Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 8-14 APRILIE 2019. Începe JUPITER RETROGRAD! Planeta norocului ne pune la TESTE 4 luni!

"Este ceva ce nu se discută, e o problemă personală. Da, mi-ar plăcea să fiu incinerat, iar ceea ce rămâne din mine aş vrea să fie păstrat în grădina casei unde am copilărit, nu în cimitir", a declarat Viorel Lis.

Momente cumplite pentru Oana Lis

Oana Lis a trăit momente de panică în urmă cu un an când boala lui Viorel Lis s-a agravat, fostul edil ajungând de mai multe ori de urgență la spital.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

"M-am speriat rău de tot, am mers la spital… El nu voia pentru că aceasta este problema, bolnavul nu realizează gravitatea situaţiei.

El zicea că se duce acasă să se culce, dar dacă se ducea acasă să se culce murea în somn sau paraliza. Şi am venit cu el la spital, acum este internat la Spitalul Universitar, este pe mâini bune, pe tratament, se impune un tratament în primele trei ore de la accidentul vascular”, a spus Oana Lis.

Medicii i-au spus că au fost observate leziuni cerebrale ischiemice şi că este nevoie de un tratament pe care să îl urmeze toată viaţa, astfel încât să fie prevenită situaţia unui accident vascular care să-l transforme într-o "legumă".

Sursa: B1.ro



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Un model a rămas fără picioare, din cauza unui tampon!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies