Virgil Ianțu a vorbit despre cearta pe care a avut-o cu Ștefan Bănică Jr. Ce s-a întâmplat între cei doi?

Virgil Ianțu a vorbit despre cearta pe care a avut-o cu Ștefan Bănică Jr. Ce s-a întâmplat între cei doi?
Virgil Ianțu a vorbit despre cearta pe care a avut-o cu Ștefan Bănică Jr. Ce s-a întâmplat între cei doi?

Invitat la un podcast, Viirgil Iancu a dezvăluit detalii despre conflictul dintre el și Ștefan Bănică junior, care a dus la o perioadă lungă de pauză în colaborarea lor. Amintim că acesta a făcut parte din trupa muzicală condusă de Ștefan Bănică.

În cadrul podcast-ului găzduit de Jorge, Virgil Ianțu a dezvăluit motivele care au dus la despărțirea sa de Ștefan Bănică.

Citește și: Cine este Alexandra Matei (Creața). „Îmi place să mi se spună Casandra, pentru că mi se pare că mi se potrivește mult mai bine"

Virgil Ianțu a vorbit despre cearta pe care a avut-o cu Ștefan Bănică Jr.

În prezent, cei doi prieteni și-au reînnoit relația și au trecut peste perioada dificilă care i-a ținut la distanță unul de celălalt.

„A fost o etapă… practic nu ne-am luat de la nimic. Au fost niște declarații în presă și ale lui, și ale mele. Au fost niște orgolii stupide atunci din partea amândurora. Și bine că a trecut. Ne-am întâlnit la un moment dat la evenimentul unui prieten, ceva, un botez și am stat de vorbă”, a povestit Virgil Ianțu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Potrivit afirmațiilor sale, vedeta a subliniat că atât el, cât și Ștefan Bănică au comis greșeli în trecutul lor, ajungând astfel într-o situație tensionată în care au fost nevoiți să joace în aceeași piesă de teatru și să își recite rolurile, dar să nu se salute în culise.

„Probabil că amândoi. Și nu a mai contat… a trecut, eram totuși de atâția ani împreună. Era o prostie să stăm așa ca fraierii supărați, și mie nu îmi place să rămân cu o încărcătură negativă nicicum. Prefer să renunț eu și să las de la mine, dar să nu rămân cu o supărare cu cineva. Nu îmi place să am pe suflet asta”, a mai spus Ianțu.

Virgil Ianțu a vorbit despre cearta pe care a avut-o cu Ștefan Bănică Jr
Virgil Ianțu a vorbit despre cearta pe care a avut-o cu Ștefan Bănică Jr[Sursa foto: Facebook]

Cei doi au cântat nouă ani împreună

După ce au făcut parte din trupa „The Fifties" timp de nouă ani, relația dintre Ștefan Bănică junior și Virgil Ianțu s-a deteriorat și s-a încheiat într-un mod brusc, în urma unui scandal.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Pe Ștefan l-am cunoscut la Conservator. Cântam la chitară împreună, ne-am plăcut, muzica ne-a împrietenit. Apoi ne-a venit ideea asta de a face grupul vocal, The Fifties. Ceea ce făceam noi acolo era la un nivel foarte ridicat din punct de vedere muzical, știam ce înseamnă armonie, știam ce înseamnă partituri. A ținut vreo nouă ani. A fost un moment între noi care nu a căzut bine… După o vreme am găsit puterea de a sta la masă, de a vorbi.

Nu ne-am vorbit câteva luni, ne vedeam, dar nu ne vorbeam, era nenatural, mai ales că jucam și în aceeași piesă la teatru”, a declarat Ianțu, în 2022.

Virgil Ianțu a vorbit despre cearta pe care a avut-o cu Ștefan Bănică Jr
Virgil Ianțu a vorbit despre cearta pe care a avut-o cu Ștefan Bănică Jr[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Virgil Ianțu are coronavirus! „Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!”



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Andrei Ciobanu. „E cel mai frumos sentiment când văd pe cineva să râdă la ceva ce am spus eu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies