Virgil Ianțu a vorbit despre studiile fiicei sale, dar și cum se descurcă aceasta într-o țară străină.
Virgil Ianțu, pe numele său real Virgil Gătăianțu, este cunoscut atât ca prezentator român, cât și ca artist. Acesta a fost gazda numeroaselor show-uri de televiziune, fiind în mare parte în preajma copiilor, acolo unde a câștigat simpatia publicului și succesul pe micile ecrane. Când vine vorba despre viața lui personală, prezentatorul a fost discret de fiecare dată în foarte multe aspecte, preferând să își țină familia departe de lumina reflectoarelor.
Alături de partenera lui de viață are o fiică, despre care a mai vorbit uneori în anumite interviuri în care a fost invitat.
Virgil Ianțu, despre fiica lui, plecată la studii în străinătate
Prezent în cadrul podcastului Gând la gând cu Teo, acesta a povestit numeroase aspecte din viața lui personală și profesională, iar unul dintre subiecte a fost legat chiar de fiica lui, plecată la studii în Spania. Virgil a vorbit despre faptul că nu îi este teamă niciodată să facă orice muncă din locul în care se află, începând inițial cu spălatul vaselor și cu toate treburile ce țin de bucătărie.
Deși exista probabilitatea să spună că nu-și mai dorește și că vrea să se întoarcă acasă, prezentatorul TV mărturisește că fiica lui a fost cea care de fiecare dată s-a dedicat în totalitate muncii de acolo și a învățat, pas cu pas, fiecare etapă din activitatea pe care a ales-o. Deși i se părea greu, acesta a mărturisit că tânăra a simțit și o împlinire pentru faptul că a făcut anumite lucruri bune. “Vorbeam cu ea și a ajuns la spălat de vase. Spăla sute de vase, ea mi-a zis. “Tati, nu știi cât de greu e, dar mi-a făcut plăcere că mi-am dat seama că fac un lucru bun”. Acesta este mare lucru, pentru că exista riscul să zică: “nu mai stau, aici e de muncă, vreau să vin înapoi sau dați-mă la altceva. Ce e asta, fac management, dar eu spăl vase?” Putea să vină să zică treaba asta. E foarte bine, e pusă de la munca de jos, învață să fie cea mai bună cameristă, face paturi, wc-uri și așa mai departe, învață să fie cel mai bun recepționer, cel mai bun chef bucătar, somelier, manager de restaurant, chelner și management la cel mai înalt nivel.”, a spus Virgil Ianțu.