Virgil Musta, adevărul despre efectele adverse ale vaccinului anticovid: „Sunt mai mari șansele să faci accident de mașină”

efecte adverse vaccin
Virgil Musta, adevărul despre efectele adverse ale vaccinului anticovid: „Sunt mai mari șansele să faci accident de mașină”

Virgil Musta, medicul care a făcut minuni în lupta anticovid, a vorbit despre cele mai controversate aspecte legate de vaccin.

Virgil Musta a decis să lămurească situația în legătură cu efectele adverse pe care le poate provoca vaccinul anticoronavirus.

”Oricare dintre variantele aprobate deja sunt vaccinuri sigure, toate testele efectuate anterior lansării (pe zeci de mii de oameni), dar și observațiile de până acum de la cei peste 30 de milioane de oameni din 46 de țări care au primit deja prima doză de vaccin, ne arată că vaccinul, indiferent de compania producătoare, nu are efecte secundare pe termen scurt mai accentuate decât alte vaccinuri de până acum, ba chiar mai puține.

Practic, probabilitatea de a avea un accident de mașină este mult mai mare decât efectele adverse serioase”, a explicat Virgil Musta.

Medicul a explicat că nu există, pe termen lung, efecte adverse care să ne facă să ne îngrijorăm.

efecte adverse vaccin

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

  „Pe termen lung, toate estimările experților, bazate pe modul concret de interacționare cu organismul nostru, ne arată că nu vor exista efecte dăunătoare sănătății cauzate de acest vaccin. Evident că nu s-a putut încă observa concret acest lucru, pentru că nu avem o monitorizare pe o durată de ani de zile, dar părerea mea este că, spre exemplu, poluarea și lipsa de igienă au efecte mult mai nefaste pe termen scurt și lung decât vaccinul”, a mai spus medicul Virgil Musta.

Citeste si: 4 simptome ale infectării cu virusul SARS-CoV-2 despre care nu am mai auzit până acum

Virgil Musta: ”Vor mai exista epidemii, dar pandemii, spun eu, în următorii 40 de ani, nu!

„Acum avem vaccinul, arma împotriva coronovirusului cea mai eficientă. Nu cred că va dura mult și pandemia va fi doar o amintire tristă, eu sper din tot sufletul ca lumea să se vaccineze și, astfel, să reușim să scăpăm de acest virus.

Asta în primul rând. În al doilea rând, cred că majoritatea vor înțelege cât este de improtant să ducem o viață sănătoasă, fără excese. 

Citeste si: Raed Arafat, despre relaxarea restricțiilor: ”Noi spunem că ne relaxăm..."

Nu de altceva, dar, așa cum, din păcate a demonstrat-o acest virus, cei afectați cel mai grav au fost cei care nu fac mișcare, care nu fac sport și cei care au diverse boli generate de un trai, unstil de viață, care nu a pus accent pe sănătate”, ne-a spus Virgil Musta.

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies