Virginia, în lacrimi, după apropierea lui Robi față de Julia. De ce crede fosta parteneră că este fals? „Nu sunt nebună, nu fac așa pentru că sunt geloasă.”

Virginia, în lacrimi, după apropierea lui Robi față de Julia. De ce crede fosta parteneră că este fals? „Nu sunt nebună, nu fac așa pentru că sunt geloasă.”
Virginia, în lacrimi, după apropierea lui Robi față de Julia. De ce crede fosta parteneră că este fals? „Nu sunt nebună, nu fac așa pentru că sunt geloasă.”

Virginia a izbucnit în lacrimi după apropierea lui Robi față de Julia.

Virginia nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, după ce, în urma despărțirii de Robi, fostul partener a făcut pași către Julia și a avut mai multe discuții în care el a spus că își dorește să se schimbe. Julia i-a propus să facă acest lucru începând cu ea, deoarece ea a reușit să-l vadă în toate ipostazele bune sau mai puțin bune de până acum. Cu toate acestea, Virginia nu a uitat cuvintele pe care le-a spus de Julia, astfel că nu consideră o apropiere reală între cei doi și îl consideră a fi fals.

Cu lacrimi în ochi, chiar dacă a spus că va regreta, aceasta și-a deschis sufletul în fața Andreei Mantea.

Andreea Mantea: Virginia, de ce plângi acum?

Virginia: Pentru că este foarte fals. Am spus că nu o să vorbesc niciodată urât despre un om la care am ținut și știu că o să regret, tot azi o să regret, mai târziu, că am spus chestia asta, dar nu pot, vă spun sincer.

Și el știe mai bine tot ce a spus. Nu sunt nebună, nu fac așa pentru că sunt geloasă. Dacă era o altă fată, da, pentru că atunci poate îl credeam. Dacă ar fi fost o apropiere între el și Roberta sau altă fată, dar având în vedere ce a spus despre Julia, eu nu cred că a fost sincer cu mine. Vorbele pe care le-a spus despre Julia nu cred că au fost spuse doar așa.
Putea să-mi zică că nu îi place de ea și atât.

Ce anume a răspuns Robi la cuvintele Virginiei

Citește și: Robi, dezvăluiri despre o posibilă relație amoroasă cu Julia: „Mă simt bine în compania Juliei, unde e problema?”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Virginia
Virginia[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Larisa, Patrick și Cosmin, puși în fața eliminării. Ce a mărturisit Larisa, chiar înainte să fie eliminată?

Robi a încercat și el să ia cuvântul și să spună că nu s-a gândit să fie nimic între el și Julia, deoarece a văzut cât de mult o deranjează pe fosta parteneră acest aspect.

Robi:   Eu am încercat să-mi iau gândul că ar putea fi ceva între mine și Julia pentru că am văzut că o deranja foarte tare.

 

Virginia și Julia
Virginia și Julia[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Discuție aprinsă între Giuly și Julia, din cauza unor conturi pe rețelele de socializare! Atmosfera a devenit tensionată în Casa Iubirii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies