Vise. Dicționar de vise. Interpretare vise. Cum ne interpretăm visele?

Vise. Dicționar de vise. Interpretare vise. Cum ne interpretăm visele
Vise. Dicționar de vise. Interpretare vise. Cum ne interpretăm visele

Dicționar de vise. În spatele fiecărui vis, fie că este premonitoriu, repetitiv sau are caracter de coșmar, stă un mesaj. Împreună, vom afla cum ne interpretăm visele și care sunt mesajele acestora.

Cum ne interpretăm visele? Visele se formează în timpul somnului profund și sunt manifestul inconștientului, toate trăirile pe care le negăm sau chiar al emoțiilor trăite pe parcursul unei zile. Deci, visele nu sunt întâmplătoare.  Acestea reprezintă, de cele mai multe ori, materializarea tuturor lucrurilor de care nu suntem conștienți și pe care, de fapt, ni le-am dori. De asemenea, visul poate fi alimentat de temeri pe care nu vrem să le recunoaștem sau de traumele de care credem că am scăpat.

Citeste si: Designerii români au făcut SPECTACOL la Paris! Reportaj EXCLUSIV despre creatorii de modă prezenți la Paris Fashion Week

Dicționar de vise. Visele repetitive ne arată că nu putem să trecem peste un anumit lucru, pe care subconștientul ne tot împinge să îl rezolvăm, în timp ce coșmarurile sunt rezultatul unor traume care încă ne preocupă, care ne opresc din evoluție.

Mai mult decât atât, se spune că persoanele până la vârsta de 35 de ani au, în proporție de peste 80% vise color, în timp ce persoanele de peste 60 de ani, visează color în sub 20% din timp.

Vise. Dicționar de vise. Interpretare vise. Cum ne interpretăm visele
Vise. Dicționar de vise. Interpretare vise. Cum ne interpretăm visele

Vise. De asemenea, cercetătorii au descoperit că oamenii visează în fiecare noapte, chiar dacă nu își aduc aminte. De obicei, durata viselor variază între 60 de minute și 3 ore, iar într-o noapte putem avea mai mult de un singur vis.

Uneori, să visezi este cu adevărat traumatizant, pentru că îți apar persoane care nu mai fac parte din viața ta, evenimente neplăcute, discuții care te-au rănit sau momente cu adevărat triste, prin care ai fost nevoită să treci, dar asta nu înseamnă că produsul inconștientului tău (adică visele) trebuiesc ignorate. S-a descoperit că pentru fiecare vis există o semnificație pe care o putem transpune în viața de zi cu zi și că, cel mai des, visele pe care le avem de-a lungul vieții noastre, indică hibe pe care le avem la nivel comportamental, în relație cu noi sau cu cei din
jur și probleme sufletești pe care trebuie să le rezolvăm.

Interpretare vise

Vise. Astăzi vom discuta despre cele mai comune vise pe care o persoană le poate avea. Astfel, dacă visezi că ești urmărită, înseamnă că în viața de zi cu zi îți este teama de ceva și trebuie să rezolvi acel lucru. De asemenea, visul în care ești urmărită este unul foarte real, fapt ce îți trezește o senzație complet neplăcută, care ar trebui să te determine să scapi de problemele pe care subconștientul tău le tot fabrică.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Dicționar de vise. Dacă visezi apă, trebuie să știi că aceasta reprezintă emoțiile tale. Dacă apa este limpede, curată și liniștită, înseamnă că ești o persoană calmă și bună, pe care ceilalți se pot baza, în timp ce dacă apa este tulbure, cu valuri mari sau murdară, înseamnă că ești o persoană agitată, sau că ai cauzat cuiva un rău, inconștient.

Claritatea apei reprezintă, la rândul ei, altceva, și anume felul în care reușești să îți controlezi emoțiile.

Citeste si: Mărțișor// Vestitor al înnoirii, semn protector împotriva bolilor şi a ghinionului. Ce semnifică, de fapt

Visele în care apar oameni, simbolizează, de fapt, cum te simți în legătura cu propria persoană. Dacă îți visezi apropiații, înseamnă că există hibe în relația voastră, iar dacă visezi oameni pe care nu îi cunoști, aceștia reprezintă o tipologie umană cu trăsături de caracter pe care și tu le ai, deși nu ești conștientă.

Când visezi oameni, trebuie să analizezi sentimentele pe care le ai față de persoanele care te înconjoară și felul în care te percepi pe tine însuți.

Vise. Cum ne interpretăm visele? Dacă visezi vehicule, înseamnă că vei depăși un obstacol sau că urmează o perioadă de schimbare în viața ta, în timp ce dacă visezi orice alt mijloc de transport, trebuie să te detașezi de o persoană care nu te ajută să evoluezi, să mergi mai departe.

Vise. Dicționar de vise. Interpretare vise. Cum ne interpretăm visele
Vise. Dicționar de vise. Interpretare vise. Cum ne interpretăm visele

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Cu siguranță ai visat, măcar o dată, că nu te poți mișca și că ești paralizată. Ei bine, acest lucru simbolizează faptul că există zone de interes pentru tine, pe care nu le poți controla. Mai mult decât atât, acest vis poate semnifica și faptul că te-ai simțit umilită în fața unei persoane, că te-ai străduit atât de mult să îi faci pe plac, încât te-ai pierdut pe tine. În această situație, trebuie să știi că visul ți se pare foarte real și pentru că în momentul acela, corpul tău chiar nu se poate mișca- creierul relevă întocmai ce se întâmplă în vis și deopotrivă, previne orice mișcare.

Ce înseamnă când visezi moarte? Ei bine, îmi pare bine să vă anunț, că un deces prezent în vis nu reprezintă că ceva rău se va întâmpla. Acest vis reprezintă o schimbare, iar moartea, reprezintă finalizarea unui capitol în viața ta și începutul unei etape noi.

Dicționar de vise. Se întâmplă foarte des să visezi că ești în cădere liberă, însă acestea nu au neapărat valențe negative- adevărul este că acest vis simbolizează detașarea de o problemă, de un sentiment negativ, care nu îți permitea să evoluezi și care te făcea să suferi. Totuși, dacă visezi că ai căzut de la o înălțime mare, acest lucru trebuie să îți ridice semne de întrebare, pentru că înseamnă că sunt zone în viața ta, în care nu deții controlul și îți este foarte teamă să renunți, pentru a te elibera de toate sentimentele negative.

Citeste si: Cu ce ocazie se fac mucenicii? Cea mai bună și ușoară rețetă de mucenici pentru 9 martie

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Designerii români au făcut SPECTACOL la Paris! Reportaj EXCLUSIV despre creatorii de modă prezenți la Paris Fashion Week

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Prognoza meteo pentru săptămâna 2-8 martie. Specialiștii ANM au anunțat că temperaturile cresc

Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies