Visezi la un abdomen plat si sculptat? Uite cateva miscari pilates care iti garanteaza succesul

Visezi la un abdomen plat si sculptat? Uite cateva miscari pilates care iti garanteaza succesul
Visezi la un abdomen plat si sculptat? Uite cateva miscari pilates care iti garanteaza succesul

Fiecare dintre noi vrea sa aiba un abdomen lucrat insa acest lucru se obtine doar prin munca. Fa in fiecare zi cateva exercitii simple si vei obtine rezultatele dorite!

Intinde-te pe spate cu mainile pe langa corp (A). Ridica usor picioarele de la sol, la fel si partea de sus a corpului. Intinde mainile in fata si incearca sa le impingi catre picioare (B). Repeta miscarea de impingere a mainilor in fata de 5 ori, expira, fa iar 5 repetari si inspira aer in piept (C).  Fa cate 10 seturi (10 miscari de impingere a mainilor in fata).

Aseaza-te in fund cu spatele drept, picioarele usor departate si mainile intinse in lateral (A).

Roteste-ti trunchiul (B) si apleaca-l astfel incat sa atingi cu mana piciorul opus (C). Repeta miscarea si cu cealalta mana. Executa acest gen de miscare de 5-6 ori. Respira si repeta setul de exercitii.

Aseza-te pe spate si adu genunchii la piept, imbratisandu-i (A). Inspira lung in timp ce impingi picioarele in fata si mainile in sus (B) si expira in timp ce aduci din nou mainile si picioarele in pozitia initiala (C).

Repeta miscarea de 6 ori.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Stai asezata pe spate cu mainile fixate la ceafa si picioarele indoite (A). Intoarce-ti trunchiul catre stanga pana cand cotul drept  iti atinge genunchiul opus, in timp ce piciorul drept este intins (B). Executa miscarea si in celalalt sens si repet-o de 6 ori.

Fa mai multe seturi de 6 rotiri.

Aseaza-te cu fata la saltea cu mainile si picioarele intinse si ridicate de la sol (A). Ridica mana dreapta si piciorul stang concomitent (B) iar apoi mana stanga si piciorul drept (B), mentinandu-le cateva secunde in aer. Ai grija sa nu atingi podeaua. Repeta miscarile alternativ, de cateva ori.

 

Sursa www.womenshealthmag.com



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies