Vitamina C de la Secom, solutia naturala pentru cresterea imunitatii in sezonul rece

Vitamina C de la Secom, solutia naturala pentru cresterea imunitatii in sezonul rece
Vitamina C de la Secom, solutia naturala pentru cresterea imunitatii in sezonul rece

Numarul de multivitamine si suplimente alimentare cu vitamina C prezente pe piata este permanent in crestere iar varietatea produselor de acest tip este semnul unei cereri din ce in ce mai ridicate.

In mod special in sezonul rece, cand imunitatea scazuta permite gripelor si racelilor sa se instaleze mai usor, suplimentele de vitamina C sunt cea mai accesibila solutie de preventie si tratament

De ce Bioportal recomanda Secom?

Bioportal isi propune sa aduca in catalogul ce contine in prezent peste 15000 de produse inspirate din natura doar brand-uri de incredere, recunoscute si apreciate atat la nivel national cat si international.

Secom, sunt lideri de piata in Romania in domeniul solutiilor de medicina alternativa si promovarii remediilor naturiste pentru o gama larga de afectiuni. Gama de suplimente cu actiune rapida si efect garantat din portofoliul producatorului include o serie de produse vitamina C Secom destinate atat adultilor cat si copiilor.

Suplimentele si vitaminele promovate in catalogul Bioportal, unele unice in Romania, respecta aceleasi valori pe parcursul intregului proces, de la linia de productie pana la distributie:  excelenta, competenta si incredere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Vitamina C Secom, suplimentul care tine raceala departe de intreaga familie

Vitamina C Secom se numara printre cele mai vandute si cautate suplimente din Romania.  Cererea creste in mod special in sezonul rece, cand scaderea imunitatii lasa organismul vulnerabil la afectiuni sezoniere.

Pe Bioportal gasiti vitamina C de la Secom atat in varianta vitamina C copii, in stare lichida pentru absorbtie optima, cat si in varianta vitamina C 1000 mg capsule, usor de administrat, ideala pentru adulti.

Introducand suplimente cu vitamina C in dieta va protejati de raceala si, in acelasi timp:

- mentineti sanatatea pielii pentru ca vitamina C contribuie la procesul de sinteza al elastinei si colagenului;

- va protejati de mutatii genetice pentru ca vitamina C are efect antioxidant;

-

va protejati de virusi, bacterii, fungi sau paraziti pentru ca vitamina C stimuleaza productia de globule albe in sange.

Mai multe informatii si produse gasiti pe Bioportal.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies