Viviana și Otniela, discuții aprinse la „Bravo, ai stil!”. De la ce a pornit totul: „Voia să îi plătească cu aceeași monedă”

Viviana și Otniela, ceartă la „Bravo, ai stil!”
Viviana și Otniela, ceartă la „Bravo, ai stil!”

Replici acide între Viviana Sposub și Otniela Sandu după gala eliminatorie! Ce au avut de împărțit cele două concurente

Competiția pentru titlul de cea mai stilată femeie din România devine din ce în ce mai strânsă la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Noi discuții aprinse au avut loc în platoul emisiunii, dar de data aceasta între Viviana Sposub și Otniela Sandu, după ce blondina a argumentat că nu a votat-o pe șatenă la eliminare din cauza relației de prietenie. Replicile acide i-au ținut pe telespectatori în suspans, mai ales că totul ar fi avut legătură, de fapt, și cu Mădălina Pamfile. 

Citeste si: Anda Adam, așa cum nu o vedem la televizor! Ce face vedeta în spatele camerelor de filmat de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Viviana și Otniela, ceartă la „Bravo, ai stil!”
Viviana și Otniela, ceartă la „Bravo, ai stil!”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Viviana, deranjată de răspunsul blondinei în legătură cu votul acordat Mădălinei Pamfile

În gală, Otniela i-a acordat votul spre eliminare Mădălinei Pamfile, justificând ulterior că nu a avut pe cine să numească, din cauza faptului că are o relație apropiată cu Viviana în afara competiției.

Ei bine, acest lucru nu i-a convenit Vivianei, care a reacționat imediat spunând că tovarășa ei de competiție a vrut să scape de responsabilitate și a pus votul dat pe seama prieteniei lor: „Eu cred că ea voia să îi plătească cu aceeași monedă Mădălinei, pentru că și Mădălina o nominalizase și ăsta a fost momentul oportun. Când a fost pusă să justifice, a argumentat scoțând în față relația pe care noi o avem în afara show-ului.
În prima ediție eliminatorie nu a justificat la fel, a spus că ține cont de stil, doar de aspecte stilistice"
, a răbufnit Viviana, în platoul „Bravo, ai stil!". 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Nu înțeleg de ce Viviana a ținut să menționeze episodul de la prima nominalizare, pe care am și explicat-o, am vorbit după cu ea”, a adăugat indignată Otniela. 

Citeste si: Emily Burghelea, în lacrimi pe rețelele de socializare: “Simțeam că nu mai pot”

Viviana și Otniela, ceartă la „Bravo, ai stil!”
Viviana și Otniela, ceartă la „Bravo, ai stil!”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Viviana Sposub o acuză pe Otniela!

Iubita lui George Burcea nu a pus stop discuțiilor aici! Bruneta a acuzat-o pe Otniela, într-un final, că scopul ei principal în toată această situație a fost eliminarea Mădălinei Pamfile:

Viviana: Părerea mea este că în această ediție eliminatorie tu ai vrut să o nominalizezi pe Mădălina și pentru a te justifica în fața noastră, ai spus că ai băgat pe considerente de prietenie și  atunci mi s-a părut că justificarea ta nu trebuia să mă implice pe mine.

Otniela: Dacă era o problemă, Viviana putea să îmi spună înainte să votez. Eu înainte am spus că nu o să votez Carmen și Viviana. Nu am dat nicio explicație, nu am zis nimic. Am zis că o să aleg între Anda și Mădălina. Eu nu am specificat după că am votat așa de prietenie.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ruxi Opulenta o acuză pe Mădălina Pamfile că are stiliști: „Nu vin aici să mă bat...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies