Viviana Sposub, declarații în premieră despre relația cu Ionuț Rusu! De ce nu a mai vorbit cu Ruxi: „Mi-a greșit cu ceva!"

Viviana Sposub, despre relația cu Ionuț Rusu!
Viviana Sposub, despre relația cu Ionuț Rusu!

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a vorbit deschis despre cearta cu Ionut Rusu și cu Ruxi!

Nu mai este un secret faptul că Viviana Sposub și Ruxi, cele două concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrieties”, nu sunt în cele mai bune relații din cauza unui episod de care au avut parte în trecut, pe vremea când asistenta TV era într-o relație cu Ionuț Rusu, prieten bun de-al Roxanei Erdei. Cu toate acestea, nimeni nu știe ce s-a întâmplat mai exact între cei trei foști prieteni, dar acum Viviana a dat cărțile pe față și a venit în fața publicului cu răspunsul mult așteptat.

Citeste si: Iasmina Halas și fostul ei iubit, surprinși împreună la Sibiu! Dovada clară că blondina s-a întors la Alin

Viviana Sposub și Ruxi
Viviana Sposub și Ruxi[Sursa foto: Captură KANAL D]

Viviana Sposub, declarații în premieră despre relația cu Ionuț Rusu!

Încă de când a pășit pentru prima oară în platoul emisiunii fenomen de la Kanal D s-au simțit tensiuni între Viviana Sposub și Ruxi, iar mai apoi au început și dicuțiile aprinse, toate pornind, în mod evident, de la episodul cu Ionuț Rusu, fostul iubit al brunetei.

Acum a simțit nevoia să spună lucrurilor pe nume și a dezvăluit în premieră detalii despre despărțirea de fostul iubit și prieten cel mai bun cu rivala ei din competiție.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Se crease o relație foarte frumoasă între noi trei, el fiind cel mai bun prieten al lui Ruxi. 

Mergeam în vacante împreună, la petreceri. Eram că o gașca. Prietena cea mai buna și iubita se înțeleg atât de bine, era foarte frumos, dar până într-o vacanta când el mi-a greșit cu ceva, Ruxi mi-a luat mie apărarea și ei doi au ajuns să se certe. Ei doi s-au certat și a dat vina pe Ruxi că de ce se baga în oala naostra și în momentul ăla am rupt: Eu nu mai am ce discuta cu voi, vreau să mă retrag.

Eu am încercat să vorbesc cu Ruxi și ea  nu și-a mai dorit. Nu poți să tragi la infinit de un om daca nu își mai dorește, da îi mai dădeam mesaje. Noi am încheiat socotelile, dar eu și el ne-am reluat relația și atunci s-a creat acea situația ciudata. Ei nu mai erau prieteni, dar lucrau împreună. Eu cu ea nu am mai discutat pe niciun subiect de atunci..."

, a declarat Viviana Sposub, potrivit kanald.ro

Citeste si: Lora a făcut o schimbare majoră în viața ei! Fanii de pe Instagram au felicitat-o imediat la aflarea veștii

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Viviana Sposub și Ruxi
Viviana Sposub și Ruxi[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ruxi refuză orice fel de relație cu Viviana!

Foarte hotărâtă de fel, Ruxi nu vrea să poarte niciun dialog cu Viviana Sposub, în afară de strictul necesar. Mai mult decât atât, nu consideră deloc importantă situația în legătură cu fosta lui Ionuț Rusu, astfel că vrea să își consume energia și creativitatea pentru lucruri care îi fac plăcere.

„Cum am spus, nu sunt un om ranchiunos și nu, nu ne evităm, cel puțin  eu nu fac acest lucru.  

Dacă avem ceva de comunicat, o facem, dacă nu, nu. Nu există resentimente, cel puțîn din partea mea. Probabil există doar o doză de sarcasm uneori, dar nu pun la suflet astfel de situațîi. Prefer să îmi concentrez energia, creativitatea să fac alte lucruri care chiar îmi fac plăcere”, a mărturisit Ruxi.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Andreea Tonciu divorțează de Daniel Niculescu? Ce mesaj a postat vedeta pe rețelele de socializare: „Un bărbat care...”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies