Viviana Sposub, detalii surpriză despre relația cu George Burcea! La ce test a fost supus actorul „Să vedem dacă rezistăm!”

Viviana Sposub și George Burcea
Viviana Sposub și George Burcea

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a vorbit deschis despre relația cu George Burcea.

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din lumea mondenă românească, iar iubirea unul față de celălalt prinde conturi în fiecare zi, lucru pe care fanii îl apreciază enorm, dat fiind faptul că și ei au trecut prin nenumărate situații dificile în ultima perioadă de timp. Viviana Sposub, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, este mai fericită ca niciodată acum că și-a găsit liniștea în brațele actorului și mărturisește cu fiecare ocazie că au planuri mărețe împreună.

Viviana Sposub a dezvăluit, într-un interviu pentru Viva.ro, noi detalii despre relația ei cu George Burcea!

Citeste si: Haziran și Luis Gabriel au aflat sexul bebelușului! Cei doi sunt în culmea fericirii: „Ne-a spus doamna doctor...”

Viviana Sposub și George Burcea
Viviana Sposub și George Burcea[Sursa foto: Instagram]

Cum arată o zi din viața cuplului Viviana- George

După cum a spus și co-prezentatoarea, timpul petrecut împreună este limitat, dat fiind faptul că amândoi sunt implicați în nenumărate proiecte, dar acest lucru nu reprezintă absolut deloc un obstacol.

Întrebată fiind de felul în care George Burcea o răsfață, tânăra precizează că lucrurile mărunte pe care le face reprezintă, de fapt, dragostea pe care i-o poartă. 

„Având în vedere cât de ocupați suntem în perioada aceasta, cel mai mare răsfăț pentru mine este atunci când mă așteaptă să vin de la filmări cu masa pusă. El se simte răsfățat atunci când a doua zi, dimineața, găsește toate vasele spălate și cafeaua făcută, pe care, de obicei, o ia la pachet și fuge la filmări”, a declrat Viviana Sposub pentru sursa citată anterior.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Emily Burghelea, cu perfuzii la spital! Ce a pățit tânăra mămică: „Azi am cedat...”

Viviana Sposub și George Burcea
Viviana Sposub și George Burcea[Sursa foto: Instagram]

Viviana Sposub, despre testul suprem la care a fost supus George Burcea

Într-o notă diferită de cazurile altor cupluri, Viviana Sposub mărturisește că testul suprem nu a fost doar pentru partenerul ei, ci și pentru ea, făcând referire la dificultățile pe care le-au întâlnit de-a lungul

relației lor. Tânăra spune că au trecut cu brio peste toate încercările vieții datorită faptului că au fost mereu unul pentru celălalt, susținându-se cum au știut ei mai bine.

„Au fost foarte multe momente dificile în anul acesta. Dar nu între noi! Fiecare s-a confruntat cu greutăți, dar cel mai important a fost că ne-am susținut reciproc. Și asta facem în fiecare zi. Orice problemă ar avea George, mă sună pe mine.

Orice problemă aș avea eu, îl sun pe el. Tocmai ăsta cred că a fost testul! Să vedem dacă rezistăm într-un an dificil. Testul a fost trecut, iar asta nu poate decât să însemne că vom rezista cu brio și când totul va fi bine”, a mai spus Viviana.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Jador are o nouă iubită! Cine este domnișoara care i-a furat inima artistului: „Și-a petrecut aproape fiecare zi și noapte în apartamentul iubitei sale”

Viviana Sposub și George Burcea
Viviana Sposub și George Burcea[Sursa foto: Instagram]

Viviana Sposub și George Burcea vor deveni părinți?

Cum și-a obișnuit deja publicul, Vivianei Sposub îi place să vină cu noi surprize, iar vestea că va deveni mămică pentru prima oară va fi una dintre ele.

Concurenta emisiunii de la Kanal D a mărturisit, cu această ocazie, că momentan nu sunt pregătiți pentru acest pas foarte important, însă recunoaște că își dorește mult un copil cu George.

„De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru pasul acesta. Dar ne dorim copii împreună și voi fi tare fericită să vă anunț atunci când acest lucru se va întâmpla”, a mai spus Viviana Sposub pentru sursa menționată.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Deea Codrea, probleme mari de sănătate după ce a născut în apă: „Lumea mi-a zis că sunt inconștientă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies